VOLK VAN NEDERLAND, WILT U UW LAND TERUG? TEKEN DE PETITIE: STOP DE ISLAMISERING VAN NEDERLAND

stop_de_islamiseringStop de islamisering in Nederland. Wij hebben er genoeg van. Islamisering of is het proces van de omvorming van een samenleving naar de islamitische “religie”, cultuur en wetgeving. Bij demonstraties die eigenlijk bedoeld zijn voor de situatie in Gaza zijn bepaalde leuzen luidkeels geschreeuwd door de aanhangers van de islam, en als het aan de gelovigen van de koran ligt is dit de volgorde van mensen die dood moeten. Dood aan de Joden, dood aan de zionisten, dood aan de ongelovigen. Of je moet je bekeren met alle gruwelijke denkbeelden die daarbij horen als je dat niet doet, of niet kan. Dat hebben de radicale moslimbewegingen in Irak en Afrika bewezen met hun gruwelijke manier om mensen die anders geloven of niet geloven te onthoofden, te kruisigen, in brand te steken, te stenigen, zonder enig eerlijk proces alleen omdat je niet in Allah gelooft.

Waar zijn de demonstraties tegen de radicale islam? Waar zijn de gematigde moslims die zich openlijk keren tegen de radicale islam hier in Nederland? Tot nu toe hebben wij moeten constateren dat er geen tegengeluid van moslims in de vorm van een landelijke demonstratie is geweest in Nederland. In onze ogen betekent dit dus dat de gematigde moslim niet bestaat.

Ook zij zullen zich scharen achter hen die in de radicale islam geloven zodra de radicale islam in Nederland de overhand gaat nemen. Hoe lang gaat dat nog duren? Willen wij, die gewend zijn aan de democratie, dit onze kinderen en kleinkinderen aandoen? Dat zij dadelijk de keuze hebben zich te bekeren of anders een gruwelijke dood te sterven? Vergis u niet, zelfs baby`s en kleine kinderen die christelijk zijn worden zonder pardon van het leven beroofd. Het is een barbaars geloof dat bestreden moet worden.

Op Twitter en Facebook kunnen wij de aanhangers vinden van de radicale islam. Het stadsbestuur in Den Haag kent de Partij van de Eenheid. Yasmina Haifi die bij het ministerie van Justitie werkte twitterde doodleuk dat IS een zionistisch complot is, om de islam zwart te maken. Zij nam geen afstand van deze, in haar ogen, juiste informatie. Een Marokkaanse rapper, Appa, stelde dat Turken en Marokkanen Nederland hebben opgebouwd na de tweede wereldoorlog. En zo ontpopt zich het ene schandaal na het andere van mensen die de islam volgens als leidraad in hun leven, en die hiermee schoppen tegen de Nederlandse democratie. Zij willen geen democratie, nee, zij willen ruïnes in Nederland volgens Abulkasim al-Jabiri. Zij willen de Nederlandse normen en waarden kapot maken. En daarmee is de maat vol, wij zijn deze mensen zat die leugens verspreiden en die niets met onze democratie te maken willen hebben.

Wij eisen van de Nederlandse regering en alle burgemeesters in Nederland dat de islam gestopt moet worden. Dit, omdat miljoenen normale gezinnen in Nederland die respect voor elkaar hebben door aangeleerde normen en waarden niet het slachtoffer willen worden van de islam die onze vrijheden beperkt die wij gewend zijn.

Wij eisen een stop op en een keiharde aanpak van de islamisering in Nederland die de Nederlandse democratie wil vernietigen.

Het overgrote deel van Nederland blijkt nog steeds in een diepe slaap te zitten, omdat het overgrote deel van de nieuwsmedia nog steeds propaganda en censuur toepast en leugens verspreidt.

Sta op en deel deze petitie met iedereen die tegen de islamisering van Nederland is. Ook al gelooft u er niet in dat de islamisering gestopt kan worden, teken als protest dat u niet wilt dat onze kinderen en kleinkinderen de dupe gaan worden van een slap beleid door de regering die de islam als een onderdeel van de gezonde Nederlandse samenleving wilt zien. Het is na jarenlang toekijken duidelijk dat de islam een bedreiging vormt voor de Nederlandse democratische staat.

Wij verwachten een groot aantal handtekeningen.

Bij meer dan 40000 handtekeningen wordt de petitie aan iemand van de Tweede Kamer overhandigd.

Team Stop Islam.

Teken hier de petitie

Geplaatst door:

E.J. Bron