DE 3 MEEST REALISTISCHE CITATEN UIT GEPUBLICEERDE ARTIKELEN…

1.DE BARBARIJ VAN DE JIHADISTEN

Wie bezeten is door de Jihad, heeft opmerkelijk veel macht. Hij kan in een orgastische koorts verkrachten, moorden en buit maken. Dankzij de hersenspoeling, waaraan hij is onderworpen, weet hij dat zijn handelen gelegitimeerd wordt door zijn religie. En als hij sterft, komt hij rechtstreeks in de hemel, waar 72 maagden er alleen maar op wachten hem eeuwig ten dienste te zijn. De IS-strijders belichamen alles wat in de loop der beschaving werd gekanaliseerd: de seksuele en destructieve energieën van jonge mannen. De Jihad kan, zoals we nu zien, dit proces omkeren en de energieën en behoeften, die jonge mannen in een geciviliseerde samenleving moeten onderdrukken, opnieuw focussen.

Leon de winter
http://ejbron.wordpress.com/2014/08/23/de-barbarij-van-de-jihadisten-in-naam-van-het-zwaard/

2. ISLAMOFASCISME, GEVAARLIJKER DAN OUDE NAZI’S

nazislam3Wie hier in het land met een armband met een hakenkruis erop over de Kolenmarkt in Wenen wandelt, op internet zijn twijfel uit over het bestaan van de Holocaust of in zijn woning een fanshop voor nazi-artikelen exploiteert, zal relatief snel kennismaken met de uitvoerende macht en enkele jaren achter de tralies verdwijnen. Wie echter op de Wiener Graben tijdens een “anti-Israël-manifestatie” met de vlag van de terreurorganisatie Hamas zwaait, op Facebook propaganda maakt voor de Jihad tegen ongelovigen en in zijn tot moskee verklaarde woning een handeltje heeft met terreur verheerlijkende T-shirts, mag dit niet alleen volledig ongestoord, maar in het geval van een aangemelde demonstratie zelfs nog onder bescherming van de politie doen.

Christian Ortner
http://ejbron.wordpress.com/2014/08/23/islamofascisme-gevaarlijke-dan-oude-nazis/

3. HET LIJKT NOG VER VAN ONS WEG, MAAR ISIS IS ONDER ONS

Ze keren ongestoord terug naar ons land, alwaar ze nijver in de gaten worden gehouden: zegt onze regering. Kom nou, wat een nonsens! Deze mensen zijn hier om verder te infiltreren en is de tijd rijp, kunnen we hetzelfde verwachten als wat er nu gebeurt in Syrië en Irak.
Waarom maken wij (diegenen die wel het onheil zien naderen) ons eigenlijk druk? Waarom proberen wij mensen, die het niet willen zien, bewust te maken van een snel naderend gevaar? Het is immers zinloos, de menigte sluit de ogen liever en gelooft alles wat door misleidende krantenkoppen aan nieuws gebracht wordt. Is er nog wel zelf denken bij?
Boycot tegenover sancties. Verwachtte Brussel dat Rusland (Poetin) huilend een knieval zou maken en zich met de staart tussen de benen als een afgestrafte hond terug zou trekken? De reactie van Rusland/Poetin was absoluut te voorzien. Diegenen, die vóór de EU hebben gestemd, zoals de tuinbouw en alle bedrijven binnen de EU-landen die afhankelijk zijn van export naar Rusland, moeten nu niet gaan liggen janken. Zij hebben VOOR gestemd! Laten ze de EU aanvallen met de eis deze sancties teniet te doen!
Denken wij nu heus dat we beter af zijn met halsafsnijders en het koesteren van z.g. Nederlanders, die hier geboren zijn en opgevoed, maar die gaan vechten in Syrië en wel voor Isis. Mensen, denk toch eens na! Waar is onze regering, gesteund door U, mee bezig? Hebt U de afgehakte hoofden gezien, de verschrikkingen die aangericht worden door deze zwakzinnige beulen, ook aan andere islamieten, omdat zij een beetje anders denken? Aan mensen die vreedzamer zijn, christenen! Is de westerse wereld dan ziende blind..?

Martha N
http://ejbron.wordpress.com/2014/08/23/israel-hamas-isis-rusland-eu-mensenrechten-misleidende-koppen-in-krantenberichten-de-wereld-in-onrust-wereldvrede-verder-weg-dan/

WEGKIJKERS!

WEET U HET ZEKER DAT U NIET 1 HIERVAN BENT?

WEGKIJKERhttp://ejbron.wordpress.com/2014/08/23/wegkijkers/