AANPAK JIHADISTEN!

Timmermans vrienden uit Qatar en Saudi Arabie staan achter de Jihadisten en zijn ze van plan om Wahhabisme, salafisme, Al-Nusra en ISIS ook binnen Nederland te promoten

OLYMPUS DIGITAL CAMERASlappe hap beleid brengt ons naar de ondergang.

Al-Nusra en ISIS werden sinds 2011 door de Brusselse bendes gesteund. Onder de naam, ” oppositie van Syrie steunen”, hebben VS en EU, Jihadstrijders versterkt. zie ook 45 miljoen Euro van Nederland die in de zakken van de terroristen is verdwenen..

Qatar en Saudi Arabië zijn de veroorzakers van huidige situatie in het midden-Oosten. Qatar heeft veel gas te koop en wilde een pijpleiding door de ISIS gebied te leggen naar Turkije. Dictators van Qatar en Saudi Arabie, de beste vrienden van PVDA en D66 betalen ISIS Jihadisten. De huidige ellende in deze regio komt door de bemoeienis van dit soort Sharia landen! Als die verrotte regimes van de sjeiks daar verdwijnen, dan keert de rust vanzelf terug. Hun oliedollars wenden zij nu aan om anderen uit te moorden.

Het mohammedanisme wordt wel eens aangeduid als agressie op zoek naar een aanleiding.

Al die clubs als Al-Nusra, Al Qaida, ISIS enzovoorts worden door de moslimlanden gesteund, bewapend en betaald…
De oorlog gaat niet om mensen, maar om geld/macht. salafisten willen meer controle in het midden-oosten…De Moslim landen beginnen significante fondsen naar Turkije en Marokko te sluizen en ontwikkelen instellingen om hun eigen propaganda te verspreiden, inclusief het opzetten van Koranscholen en liefdadige organisaties. Zij halen ook Turken en Marokkanen voor training naar midden-oosten, om zo een nieuwe generatie radicale predikers te scheppen die geschoold waren in een rigide interpretatie van de islam. Dezen worden officieel als imams bekrachtigd in Turkije en Marokko en vervolgens door herkomstlanden naar Europa en Azië gestuurd om de islam te verspreiden.
Stop massaal met het betalen van roofbelastingen tbv het Islamisme en het overnemen van het land door de Brusselse bureaucraten en de jihadisten.

Brusselse Moslim vrienden negeren het wereldwijde islamitische geweld, dat islam een uiterst gewelddadige oorlogsdoctrine is die stelt dat uitkeringen dat ze krijgen, de belastingen zijn die andersgelovigen aan hen moeten betalen. Stop belasting betaling aan deze Jihadisten. Ze moeten hun islamscholen en moskeeën in herkomstland stichten, niet hier…

Gesubsidieerde mensen worden nog agressiever, en denken dat het vanzelfsprekend is dat ze gepamperd worden. Hun leven wordt leeg en zinloos, daardoor vallen ze ten prooi aan gevaarlijke ideologieën.

Maar bovenal: er komen er steeds meer van, want volgens de wetten van de natuur betekent meer te gemakkelijk toegankelijk voedsel, meer nakomelingen. Dus nog meer Moslims in Nederland…Nergens gaat zoveel subsidie heen als naar de zogenaamde Moslimgemeenschappen en zie wat het resultaat is verloedering, criminaliteit en dit is in een sneller dan snel tempo toegenomen nadat Jihadisten de intrek in deze wijken namen.

De explosieve groei van het aantal mensen in het gesubsidieerde gebieden (en dichterbij huis, de gesubsidieerde gelukszoekers) is hiervoor tekenend. En iedereen weet hoe goed het ze gaat. En wat voor problemen het voor de subsidieverstrekkers oplevert.
Het wordt tijd dat er eens een paar miljoen tegenaan gegooid gaat worden om bekeerlingen te deprogrammeren en uit de stront te halen. zwakkelingen moet worden uitgelegd dat de islam is bedoeld om domme mensen voor de gek te houden en tot slaaf te maken.

V. Leman
http://vleman.123website.nl/403200608

Lees ook:

Jihadstrijders uit Syrie en Irak gebruiken Nederlandse paspoorten om binnen te komen!
http://vleman.123website.nl/403200592

http://www.golfbrekers.be/terreuralarm-in-nederland/