HET TUSSENSTATION…

Er zijn mensen die geloven dat de aarde slechts een tussenstation is tussen het leven en de dood.

Stel, dat wij onze bestemming na de dood zelf zouden kunnen uitkiezen. Verder reizen naar een plaats die als de hemel of het paradijs wordt beschouwd, of terugkeren naar het tussenstation, waar wij al onze geliefden van wie we afscheid hebben genomen weer terug kunnen zien en opnieuw kunnen genieten van alle vertrouwde plekken die wij tijdens ons leven hebben bezocht en daar gelukkig waren (back to the past...).

Stel, dat er inmiddels een paar decennia of bijna een eeuw voorbij zijn gegaan als wij naar het tussenstation terug zouden willen keren en dat wij, voordat wij een definitieve beslissing nemen, eerst een kijkje mogen nemen hoe het leven in de wereld zich op dat moment heeft ontwikkeld. Wat zouden de reizigers, die bijvoorbeeld 50 jaar geleden het tussenstation hebben verlaten nu zien?

– Gaza: Grote bombardementen waar de raketten hele wijken vernietigen, burgers die tevergeefs proberen te vluchten, kinderen die worden ingezet om tunnels te graven, die als opslagplaats voor raketten dienen en kinderen die als menselijk schild worden gebruikt. Er zijn duizenden doden en het aantal stijgt per dag. Dit is de werkwijze van de terroristenorganisatie HAMAS, die constant (en helaas met succes) probeert de schuld op hun tegenstander te gooien, door oorzaak en gevolg om te draaien!

-Iets verderop in Syrië: Een bloedige burgeroorlog tussen regeringen en opstandelingen die honderdduizenden doden kost. Mannen, vrouwen en kinderen worden door ISIS, de nieuwe terroristenorganisatie, uitgehongerd, levend begraven of onthoofd. En onvoorstelbaar maar waar, zij worden gesteund door corrupte regeringen en  zelfbenoemde machthebbers!

Afghanistan en Irak, hetzelfde beeld. Egypte en de moslimbroederschap zijn verwikkeld in een hevige oorlog

In Mali en de Centraal Afrikaanse republiek is eveneens een heftige oorlog gaande…

– Ukraïne en Rusland, hevige gevechten, waar een vliegtuig met overwegend Nederlandse passagiers, als doelwit is gebruikt en de veroorzakers niet worden veroordeeld maar door de machthebbers juist de hand boven het hoofd worden gehouden…
In het grootste deel van deze oorlogen zijn moslims betrokken. Islamitische terroristengroepen zoals ISIS en HAMAS zijn de wreedste in de wereld (mensen levend begraven, onthoofden, verbranden) en niet alleen hun vijanden maar ook hun eigen volksgenoten zijn de slachtoffers!

IsishelHet Tussenstation bestaat niet meer! Ik neem vanaf nu de sneltrein…
De wereld heeft de poorten van de HEL geopend en de duivels vrij spel gegeven!

Realpredictor

Lees ook: http://www.warsintheworld.com/