Het Nederland van ISIS

Originele Nederlanders worden een zeldzaamheid! Net als de molens, de klompen, de Sint, etc. deze zijn straks alleen in musea te bezichtigen!

E.J. Bron

Screenshot 19

(Door: Tim Engelbart)

Zo langzamerhand wordt duidelijk dat Nederland uitsluitend op papier één land is. In de praktijk wordt namelijk stukje bij beetje zichtbaar dat er ook een tweede Nederland is: het Nederland van de moslimradicalen.

Inmiddels hebben we er allemaal een nachtje over kunnen slapen sinds het nieuws naar buiten kwam: de onthoofding van de Amerikaanse journalist James Foley door de barbaren van het Syrisch-Irakese ISIS. Iedereen die ik ken en dit treurige nieuws vernam, vervulde het met walging. Links of rechts, progressief of conservatief, liberaal of socialistisch… de reacties waren allemaal hetzelfde: middeleeuws, bizar, barbaars, walgelijk. Slechts een bloemlezing uit het scala aan bijvoeglijke naamwoorden dat ik de revue zag en hoorde passeren toen de moslimmalloten van ISIS hun jongste onthoofding op YouTube zetten.

Het is voor de doorsnee Nederlander onwaarschijnlijk dat er personen – naast de beulen van ISIS, uiteraard – zijn die dergelijke filmpjes juist…

View original post 74 woorden meer