EUNMASK HEEFT DE 1 MILJOEN BEZOEKERS WERELDWIJD GEPASSEERD!

1MILJOEN!

Wij zijn verheugd en trots u te melden dat wij vandaag de 1 miljoen lezers Wereldwijd hebben gepasseerd! Eind december was dit een half miljoen…

Wij zijn ontzettend blij met uw belangstelling en support! Deze blogs zijn een protest tegen al het onrecht, niet alleen in Nederland, maar in de hele wereld!

ALLES wat wij vanaf dag 1 hebben voorspeld is (helaas) uitgekomen!
“De immigratie heeft de democratie ondergraven. Het gebrek aan democratie maakte deze immigratie en de islamisering van Europa mogelijk. Het zijn dezelfde processen die de landsgrenzen hebben opgeheven. Natiestaten worden ontbonden en nieuwe gemeenschappen worden niet gemaakt. Wat rest is de wanhopige chaos van een ondergaande beschaving.”
De bevolking accepteert steeds meer geweld en de overname van onze samenleving door de islam is overal in de niet-gemanipuleerde media te lezen! Onze ondergang komt dankzij de EU en onze Eurofiele bestuurders steeds dichterbij…

Toch zullen wij tot het bittere eind blijven vechten om de vernietiging van onze wereld te voorkomen! Wij rekenen op iedereen met een gezond verstand en wij weten dat zij gelukkig oververtegenwoordigd zijn! WE WILL NEVER GIVE UP!

Eunmask dankt u allen hartelijk voor uw geweldige support en medewerking in onze strijd voor de vrijheid!