MOSLIMS ORGANISEREN OP 20 SEPTEMBER TEGENDEMO OP MALIEVELD!

PVV-in-het-verzet-590x260Al had Geert Wilders aangekondigd, dat hij zou demonstreren op de maan, dan NOG zullen de extremistische moslims daar een tegendemonstratie houden! Geert is de enige die voor hen een gevaar oplevert!

Die Van Aartsen. Die Rutte. Dachten ze nu werkelijk dat de rust zou terugkeren met een algeheel demonstratieverbod in de Haagse Schilderswijk? ISIS is uit de fles en gaat er echt niet meer in. Pro Patria, die de demonstratie in de Schilderswijk tegen ISIS had georganiseerd (en dus niet de neonazistische NVU die door het NOS Journaal tot organisatie werd uitgeroepen) heeft al aangekondigd om op 20 september opnieuw te gaan demonstreren. Het liefst in de Schilderswijk. Anders op het Malieveld. Geert Wilders kondigde aan dat hij mee ging lopen en daarmee werd het ook een beetje zijn demonstratie.

Een moslimorganisatie onder de naam Muslim Defence League aangekondigd een tegendemonstratie te willen gaan organiseren op het Malieveld. Ze lieten dat vandaag weten op hun Facebook pagina, door het publiceren van de brief aan de gemeente Den Haag Dit is de tekst:

Politie eenheid Den Haag
Katschiplaan 10
2496 ZN Den Haag
operationelezaken@haaglanden.politie.nl
Datum; 15 Augustus 2014
Betreft; Aanmelding betoging
Geachte lezer,
via dit schrijven wil ik namens MDL-Holland formeel een betoging aanmelden voor Zaterdag 20 September 2014 van 14:00 uur tot 17:00 uur op de Hoefkade dan wel het Malieveld te Den Haag.
Middels de betoging willen wij duidelijk maken dat er in Schilderswijk en de rest van Nederland géén plaats is voor Nationalisten en Rechtsextremisten van groeperingen zoals Pro Patria, ID-Verzet, Autonoom Nationaal Socialisten Nederland, de Nederlandse Volks-Unie en de Dutch Defence League. Tevens willen wij middels de betoging steun betuigen aan de Palestijnen die al sinds 1948 door de zionisten, wij maken een duidelijk onderscheid tussen de joden en zionisten waarbij de eerste groep aanhangers zijn van een religie en de tweede groep aanhangers zijn van een politieke ideologie, worden onderdrukt en aangevallen met als gevolg dat tienduizenden Palestijnen zijn gedood en honderdduizenden Palestijnen zijn gevlucht naar buurlanden waar ze onder erbarmelijke omstandigheden in vluchtelingenkampen moeten leven.
De hulpmiddelen die tijdens de betoging worden gebruikt zullen bestaan uit toegestane vlaggen, spandoeken en een geluidsinstallatie welke gebruikt zal worden om de betogers aan te spreken.
Het aantal deelnemers voor de betoging zal 500-1000 man zijn, er zal geen route afgelegd worden.
Als maatregelen om de demonstratie goed te laten verlopen zullen wij gebruik maken van een eigen ordedienst welke zijn te herkennen aan gele vesten.
Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
Ismael ibn Adam
Woordvoerder MDL-Holland

Ze kunnen Wilders blijven provoceren,  maar daarmee zullen ze alleen de tegenstand van Nederland  vergroten!

http://joostniemoller.nl/2014/08/brekend-moslims-organiseren-op-20-september-tegendemo-op-malieveld/