DE CAPITULATIE VAN NEDERLAND EN DE NIEUWE NSB’ERS

Waar denken we aan als we het over de Schilderswijk in Den Haag hebben?
SHARIA, ISIS, KALIFAAT, JODENHAAT, TERRORISME, OVERHEERSING!

Bovenstaande doelstellingen vallen allemaal onder extremisme en oorlogshandelingen!
Ieder land ter wereld zal zich met hand en tand hiertegen verzetten! Waarom Nederland niet???

isis-NEDERLANDWilders: ‘Het verbieden van een demonstratie in de Schilderswijk door de lafaard Van Aartsen is een ISIS-capitulatie’  (Opm.: Van Aartsen zegt in feite: “Don’t protest, just roll over!”)

Nieuwe NSB’ers
De politieke arm van de ISIS-aanhangers, de bedrieglijk genoemde “Partij van de Eenheid” viert feest. Een van hun voormannen, Arnoud van Doorn, noemt het besluit van Jozias van Aartsen een overwinning voor de islam. Van Doorn, veroordeeld wegens drugshandel aan minderjarigen (er wordt gefluisterd dat dit niet het enige is dat hij met hen deed), is van zeer rechts (PVV) naar extreem rechts (islamisme) verhuisd. Net als zijn partijleider Abdoe Khoulani juicht hij de moordpartijen van ISIS in Irak toe en droomt van een “Kalifaat achter de duinen”. Deze nieuwe NSB’ers hebben een zetel in de Haagse gemeenteraad.

Zomaar wat flarden van Nederland in 2014. Vermomde mannen met ISIS-posters schreeuwen “dood aan de Joden”. Midden op straat, de schaarse politie staat erbij en kijkt ernaar. Kleine jongetjes in oranje T-shirts met “Robben” op de rug zwaaien met zwarte sjahadavlaggen, al meer dan een decennium het banier van Al Qaida. Zij hebben nog nooit een Jood gezien, weten waarschijnlijk zelfs niet wat dat is, maar ze echoën de mannen met baarden na: “al mauta lil yahud!”

De demonstranten en hun sympathisanten schreeuwen in het gezicht van een vrouwelijke journalist, dreigen haar in elkaar te slaan en zelfs te verkrachten. Sommigen dromen van een andere aanpak: “we breken bij je in en pissen in je bed.” De aanhangers van de Islamitische Staat, net als hun helden in Irak en Syrië druipen van haat en seksuele frustratie. Maar tenminste hoeven zij niet meer ondergronds te gaan, zoals 10 jaar geleden. Nee, hun antisemitisme en geweldsdromen lijken inmiddels een geaccepteerd verschijnsel in onze samenleving.

Het kan erger. De ISIS-fans en hun sympathisanten van het type hangjongere pikken het niet als er in hun gebied een tegendemonstratie wordt gehouden. Vermomd en gewapend vallen zij groezelig-rechtse, maar vreedzame demonstranten aan. Ook journalisten moeten het ontgelden, worden met bakstenen bestookt en met knuppels aangevallen. De demonstranten, journalisten en politie worden verdreven. Khaybar in de Schilderswijk. Nog geen week later formaliseert de burgemeester van de “internationale stad van vrede en recht” de macht van de straat, er mag niet meer gedemonstreerd worden.
http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/08/theo-van-gogh-is-voor-niets-gestorven

http://nieuws.thepostonline.nl/2014/08/15/wilders-betoging-schilderswijk-helemaal-niet/