Een brief van een oud-commando / marinier…..

vaderlandEen emotionele brief / uit het hart gegrepen.
Op de Facebook-pagina van de patriottische organisatie Pro Patria :

Geachte medeleden,

Zoals iedereen weet is er momenteel een clubje mensen (ISIS) in dit land actief waarvan ik zelf niet eens weet waar ze het lef vandaan halen om de dingen te roepen die ze doen.
Nederland is door de eeuwen heen bekend komen te staan als een tolerant land waar de vrijheid van de individu en de meningsuiting van grote waarde is.
Mits die vrijheid van meningsuiting binnen de grenzen blijft van het toelaatbare mag een ieder roepen wat hij of zij wilt.

Nederland is liberaal, ja er kan drugs gekocht worden, homo’s mogen trouwen en we hebben een koning die vast wel eens een jointje heeft gerookt.
Onze minister president schijnt zelfs volgens de geruchten op mannen te vallen maar WHO CARES……..ik niet in elk geval.

Tot ik opeens de beelden zag van een stel idioten, andere namen heb ik er niet voor, die met zwarte vlaggen een kalifaat aanhangen wat er een sport van maakt om zoveel mogelijk mensen af te maken.
Het liefst met een camera erbij want dan werkt de PR zo lekker mee. De beelden van tientallen mannen welke geëxecuteerd werden gingen de hele wereld over en iedereen zijn maag draaide om.

En dat loopt rond in MIJN land.
Dat roept op om van MIJN land een sharia land te maken waar je niets meer mag. Nu is onze regering bagger, dat geef ik grif toe maar zo bagger is hij ook nog niet dat ik dit zonder slag of stoot ga accepteren. Het is wel ONZE gekozen slechte regering en niet afzetbaar door een stel gebivakmutste agressievelingen.

En daar kom ik tot de kern van de zaak, agressie. Ik ben een redelijk persoon, ik heb genoeg oorlog meegemaakt om te weten dat er zelden iets goeds van komt. Zelden leidt geweld tot een goed eindresultaat maar nu knaagt er iets aan mij.

Ik heb als voormalig militair een eed gezworen dat ik mijn vaderland zou verdedigen tegen vijanden van zowel buitenaf als van binnenaf en de tijd begint te komen dat ik vrees dat ik die eed moet uitvoeren. Met mij hebben er talloze anderen dezelfde eed afgelegd. Ik hoop oprecht dat Mark Rutte dit leest en bedenkt dat er een paar 1000 veteranen net zo over denken en dat hij ingrijpt voor het te laat is. Pak deze lui op, zet ze het land uit of gooi ze in de bak maar geef Den Haag zijn wijk terug want anders doen WIJ het!