DIT VINDT NEDERLAND VAN DE PROTESTMARS VAN WILDERS IN DE HAAGSE SCHILDERSWIJK

wildersprotestOnderstaand een paar van de vele reacties op het artikel in Elsevier over Wilders’ voorgenomen protestmars in de Haagse Schilderswijk:

Geert heeft inmiddels nog niet geleerd dat we in Nederland alleen onze kop in het zand dienen te steken en vooral niet de confrontatie op moeten zoeken. Gewoon je bek houden en die gasten hun gang laten gaan en door laten etteren in onze samenleving. Het valt toch allemaal wel mee??? Ik moet helaas wel concluderen dat Geert de enige is op het pluche die iets wil doen. De rest wil vooral de booslims niet nog bozer maken en alles met de mantel der liefde bedekken. Stelletje wegkijk lafbekken.
——————————–
Dit krijg je van een “niet-alerte” overheid. Wanneer de overheid het laat afweten, nemen de burgers het heft in handen. Door het gebrek aan erkenning van eigen identiteit heeft de overheid bewerkstelligd dat in de NLse maatschappij een tweedeling is gekomen: de moslims en de niet-moslims (in heel Europa ook trouwens).
De ingrediënten stomen zich klaar op weg naar een groot interregionaal conflict en in Europa blijkt de politiek te denken: we kijken ernaar, pissen een plas en alles zal wel blijven zoals het was. Of erger:”het zal mijn tijd wel duren”.
———————————
Volgens onze regenten en staatsmedia , ben je al extreem rechts als je de Nederlands vlag bij je draagt.
Hoe (extreem)links moet je wel zijn !!, dat je , je goedkeuring geeft aan het dragen (tonen) van jihadvlaggen , Turkse ,Palestijnse , ect .

Nogmaals hoe verdorven moet je zijn om je eigen trots en glorie te verkwanselen voor een grote geïmporteerde horde sprinkhanen die al tientallen decennia lang onze welvaartpotten leegvreten, en nu op het moment staan om onze oude samenleving te vernietigen , zie deze link
http://www.telegraaf.nl/binnenland/22960132/__PvdA_er__ISIS_is_complot__.html

En deze radicaal gelovige werkt al jaren binnen de overheid , een overheid die ons moet beschermen , en dienen
——————————-

Toppunt van Nederlandse lafheid, die Schilderswijk.
In de jaren ’50 of zo zou dit nooit zijn gebeurd.
Daarna is onze samenleving vervallen in een mietjesmaatschappij zoals door wijlen Marcel Roele prachtig beschreven in zijn boek “De Mietjesmaatschappij”.
Arm Nederland….
——————————–
Geert, ik bewonder je moed maar je zult in de steek gelaten worden. De vale klerken zullen weer dansen rondom jou dode lichaam. Samen met het Isis schuim.
Net als bij de Goddelijke Kale net als bij Theo. De PC-Orde is oppermachtig en de de ogen van de gemiddelde NL’r zal pas opengaan wanneer ze op een vrachtwagen worden gezet.
Ongetwijfeld zal vandaag de staats-tv en staatsradio en de MSM alles in het werk stellen om de haat tegen je weer op te kloppen.
Pas in hemelsnaam op !
———————————
Ik las in de Telegraaf: “Wilders gooit olie op het vuur”.
Wilders is een gehaaide man die snel aanvoelt hoe het wel moet.
Wat doet Europa en de VS richting Rusland? Olie op het vuur gooien.
Helaas is dit soms de enige manier om wetmatigheid te handhaven
Theedrinken en praten met die sujetten uit de Schilderswijk heeft geen enkele zin.
———————————-
Als dit escaleert vrees ik dat het moment dichterbij gaat komen dat we in Nederland een herhaling van de Kristallnacht gaan krijgen, maar dan tegen deze verwerpelijke moslims in hun ghetto’s. Dan moeten desnoods de goeden maar onder de kwaden lijden.
Als politie, justitie en overheid steeds weer wegduikt in politiek correct gezwets, lafhartig nietsdoen en angst voor moslims, gaat vroeg of laat de burger het heft in eigen handen nemen.

En dénk erom wie er dan gaat winnen! Deze import-ellende bezorgt het Westen nu al 40 jaar gedonderjaag en wanorde, maar ze zijn – nog – ruimschoots in de minderheid.
Dat zullen ze op een dag gaan voelen. Ze hebben er immers zelf om gevraagd.
———————————
En ik op dit forum maar zoeken naar de “ik geef zéker gehoor aan Wilder’s oproep” berichten. Maar nee hoor, enkel “redenen” waarom Wilders het niet zou moeten, “de laffe Nederlanders” (nou iedereen die niet gaat hoort daar m.i. bij)enz.

Nou laat ik dan maar de 1e zijn: ik zal er zéker heen gaan, net zoals destijds naar de demonstratie op de Koekamp waar een beschamend aantal van slechts 3.000 demonstranten was. De rest van Nederland had andere dingen te doen…

Aan de oproep van Geert gehoor geven is wellicht het laatste dat ik als moeder nog voor de toekomst van mijn kinderen en kleinkind kan doen, om te redden wat er nog te redden valt.

———————————
Er zullen idd weinig Nederlanders komen omdat het allemaal laffe kuddedieren zijn , die braaf via de tv-schermen de zouteloze troep bekijken van de familie de Mol en de linkse media, die hun een politiek correcte mening opleggen. Vergeet niet dat ze allemaal uit dezelfde ruif vreten: de koninklijke familie, de omroepmedewerkers en de moslim meerderheid; de belastingopbrengsten van de hardwerkende tot slaaf gedegradeerde arbeider.
Mensen, die wel nadenken zoals ikzelf en vele anderen op dit forum, vragen zich af of zij hun nek wel moeten uitsteken voor al die andere domme Nederlanders.
——————————-

EN DIT IS HET ALLERBESTE VOORSTEL!
Ik lees in de Telegraaf:
Schilderswijkers en moslimradicalen willen de demonstratie, waar afgelopen zondag types uit extreemrechtse hoek aan deelnamen, opnieuw blokkeren „We gaan ons zwaar bewapenen”, waarschuwt Zakaria. „Dit keer zijn wij met honderden. Daar kan de politie echt niet tegen op. We beschermen ons tegen traangas en waterkanonnen. Als het moet leggen we spijkermatten neer om de Mobiele Eenheid weg te houden

Bij deze vraag ik alle varkensboeren in Nederland, kom 20 september ook naar Den Haag en neem allemaal een goed gevulde giertank mee. Zodra deze radicalen de protestmars willen verstoren zoals ze nu al hebben aangekondigd…zet dan met zn allen de gierspuiten aan.
Stront kun je alleen maar met stront bevechten!
———————————–

Lees alle reacties hier:
http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2014/8/Wilders-wil-nieuwe-protestmars-in-Haagse-Schilderswijk-1575567W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2014-08-13|Wilders_wil_nieuwe_protestmars_in_Haagse_Schilderswijk&pagenr=3#comments