DE JAKNIKKERS VAN DE HAAT…

Dit artikel is een uitgebreide toelichting van mijn stellingname die in al mijn blogs zijn verweven: “een visionaire herkenning van feiten en realiteit!”

De onderstaande linken zijn de conclusies die hebben geleid tot mijn stellingname! Ik denk dat de meesten deze reeds kennen, maar ik raad degenen aan die ze nog niet hebben gelezen, (ondanks het feit dat je het bijna een boekwerk kunt noemen), om deze toch één voor één te lezen, zodra u even de tijd hebt. Alvast dank voor uw moeite!

In meerdere Europese steden demonstreren moslims en hun linkse handlangers zogenaamd voor Gaza, maar in werkelijkheid is dat een dekmantel om hun gemeenschappelijke haat tegen Joden te fulmineren.
De islamitische 5e colonne heeft zo’n vaste voet in Europa dat politiek, overheden en politie Joden laten vallen en niet beschermen.

jodensterDegenen die nóg erger zijn, dat zijn de “jaknikkers” (de meelopers) van deze haatbaarden, die hun leugens zonder enig onderzoek grif geloven! Gemanipuleerde Lijsten van slachtoffers, in scene gezette video’s en foto’s van vermeende slachtoffers, die bewust zijn opgeofferd, om de sympathie en het medeleven van de wereld op hun hand te krijgen, bijna alles blijkt na een onderzoek te berusten op FAKE-informatie (klik hierop). 

Het onderschatten van de objectieve waarneming (dus de visionaire herkenning van feiten en realiteit) van de geciviliseerde groepen is inherent aan de eigen achtergebleven evolutionaire ontwikkeling van deze moslims.
Het is daarom triest om te zien hoeveel meelopers bereid zijn om tientallen stappen in de evolutie terug te zetten…

Ik krijg vaak het verwijt dat ik moslims haat. Dit is absoluut NIET het geval, anders had ik geen moslims in mijn vriendenkring, en die heb ik wel degelijk! Deze zijn echter geen “meelopers”, integendeel! Zij baseren hun conclusies wél op de feiten en de realiteit!

Wie ik wel haat, zijn de onderstaande groepen, die barbarisme in onze geciviliseerde wereld hebben gestandaardiseerd! (Dit is slechts het topje van de ijsberg!)

De vergeten kindslachtoffers van Hamas en ISIS
http://ejbron.wordpress.com/2014/08/10/de-vergeten-kindslachtoffers-van-hamas-en-isis/

Iraq: ISIS Terrorists Cut Five-Year-Old Christian Child In Half
http://midnightwatcher.wordpress.com/2014/08/11/iraq-isis-terrorists-cut-five-year-old-christian-child-in-half/

“That’s My Boy”: Proud Muslim Father From Australia Posts Photo Of 7-Year-Old Son Holding Beheaded Enemy
http://midnightwatcher.wordpress.com/2014/08/11/thats-my-boy-proud-muslim-father-from-australia-posts-photo-of-7-year-old-son-holding-beheaded-enemy/

In Noord-Irak waar tienduizenden yezidi’s op de vlucht zijn geslagen voor terreurorganisatie Islamitische Staat (IS, voorheen ISIS), liggen duizenden doden langs straten en wegen.
http://ejbron.wordpress.com/2014/08/11/duizenden-dode-yezidis-liggen-op-straat/

Irak: vrouwen en kinderen jezidi’s levend begraven
http://www.elsevier.nl/Buitenland/nieuws/2014/8/Irak-vrouwen-en-kinderen-jezidis-levend-begraven-door-ISIS-1574064W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2014-08-10|Irak:_vrouwen_en_kinderen_jezidi%27s_levend_begraven

In Irak dreigt een genocide op minderheden
http://ejbron.wordpress.com/2014/08/10/in-irak-dreigt-een-genocide-op-minderheden/

De giftige stank van islamitisch antisemitisme overspoelt Nederland
http://www.columnisten.eu/2014/07/de-giftige-stank-van-islamitisch.html

http://ejbron.wordpress.com/2014/08/11/israelsiche-vn-ambassadeur-slaat-terug-n-a-v-vn-beschuldiging-van-het-plegen-van-oorlogsmisdaden-door-israel/

And This is the cold hard TRUTH!

 Realpredictor.