DE OORZAAK VAN DE PLOTSELINGE JODENHAAT, HET MEDEDOGEN VOOR DE PALESTIJNEN EN DE ANGSTWEKKENDE SYMPATHIE VOOR DE HAMAS-TERRORISTEN ….

In feite zijn er 2 oorzaken. 1) de lawine van antisemitische mediaberichten en 2) de verzonnen leugens en gemanipuleerde beelden van de Hamas en de Palestijnen. Dat een groot deel van de lezers hier intrapt en niet op de ware feiten checkt, is inherent aan de kuddementaliteit van het volk. Al snel wordt de schuld bij één partij neergelegd, en zonder dat deze er goed en wel erg in heeft, is deze ineens de “vijand”.

media-liesEen voorbeeld hiervan zijn de berichten van de “Valse Vlag-operatie” bij het neerhalen van de MH17, die gericht waren op de golf van emoties, en door zowel de verantwoordelijke betrokkenen als de gemanipuleerde media op een slinkse wijze kunstmatig zijn gecreëerd..

Palestijnen ontkrachten eigen leugens over Israël
‘Om te laten zien van wat voor soort leugens de Palestijnen zich bedienen, is er rechtstreeks bewijs van het Palestinian National Agency, dat een videoclip uitzond waarin de terroristen in Gaza getoond wordt wat ze moeten doen als Israël een van hun huizen bombardeert. ‘Door deze waarschuwing uit te zenden ontkracht de Palestijnse pers met hun eigen woorden de bewering dat Israël doelbewust burgers vermoordt. In dit geval verwoestten de Israëliërs zelfs enkel het huis van de terrorist, niet eens hemzelf.

Mislukte Palestijnse aanvallen
Op 28 juli, kort na 5 uur ’s middags, mislukte op het terrein van het ziekenhuis de lancering van een Iraanse Fajr raket, en doodde en verwondde talloze burgers, inclusief veel kinderen. Toch brachten de Palestijnse media deze verzonnen leugen naar buiten, en zond de Iraanse staatspropagandazender Press TV een interview met de Palestijnse leugenaars uit.’

In de uitzending van EenVandaag van gisteravond werd eerst een dag uit het leven van een Palestijns gezin getoond. Het gezin was bang voor de Israëlische bommen en de kinderen huilden veel. De suggestie die bewust gewekt wordt: Israël maakt het leven van de Gazanen ondraaglijk. Ja, inderdaad, het is verschrikkelijk om nu in Gaza te zijn – zeker voor dit gezin, aangezien er een Hamas lanceringsinstallatie in de buurt was – maar wat moet de kijker van een dergelijke reportage denken zonder een fatsoenlijke uitleg over wat er eigenlijk aan de hand is en waarom Israël zich genoodzaakt voelt om tegen de Hamas ten oorlog te trekken?

Op Israël werden de laatste drie weken 3300 raketten door Hamas afgevuurd. Het aantal doden in Israël zonder de Iron Dome en het landelijk waarschuwingssysteem wordt geschat op 30000 doden. U leest het goed dertigduizend doden. Israël heeft het vermogen om korte metten te maken met Hamas maar gaat voorzichtig te werk om burgerdoden te voorkomen.

Dat EenVandaag deze ex-voorzitter van het Palestina Comité uitnodigt geeft ook te denken.
Ja, de blokkade van Gaza was ondraaglijk en daar moest iets aan gedaan worden. Geen onvertogen woord over Hamas. Geen woord over de 3300 raketten die Hamas heeft afgevuurd op Israel of zelfs maar over de levensgevaarlijke tunnels die Hamas wilde gebruiken om terroristische aanslagen te plegen in Israël zelf. En geen woord over Hamas, die uit is op de vernietiging van de staat Israël, terwijl dit toch duidelijk vermeld staat in het Handvest van die terroristische organisatie. Pieter Jan Hagens speelde het spel van Hendriks met verve mee. Hij maakte zich, zei hij, vooral zorgen dat Israël geen staakt-het-vuren zal accepteren. (Inmiddels is gebleken dat niet Israel, maar de Hamas een staakt-het-vuren heeft geweigerd)

Een dergelijke manipulatieve uitzending die alleen op het gevoel van de kijker inwerkt is niets meer of minder dan door de belastingbetaler gefinancierde propaganda voor Hamas. Het weglaten van feiten en het op laten draven van zogenaamde ‘deskundigen’, die een verlengstuk zijn van Hamas, is onaanvaardbaar bij een publieke omroep. Maar wat erger is: het beïnvloedt onze burgers en vergiftigt hun geest.

Als een meerderheid van de Nederlanders een legitieme zelfverdedigingactie van Israël ziet als ‘agressie tegen onschuldige burgers’, dan is er iets heel erg mis in ons land. Het is dieptriest dat EenVandaag zich daar niet slechts ‘niet van distantieert,’ maar dat het dit groeiende anti-semitisme zelfs voedt. En dat van uw centen.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/08/het-onbegrensde-antisemitisme-van-eenvandaag

Video: Hamas vuurt raketten af vanuit een drukbevolkte woonwijk! Burgers worden door Hamas hierbij als “menselijk schild” gebruikt…

Minutes before the 72-hour ceasefire began, this rocket was fired from deep within a civilian zone.