WHAT THE HELL IS GOING ON IN THE WORLD?

Zeer verontrustend is de huidige hype waarbij het schijnt of het antisemitisme en de terroristensteun ineens als paddestoelen uit de grond rijzen!
De mainstream media is hier hoofdzakelijk debet aan, door bovenstaande ontwikkelingen constant te glorificeren en aan te moedigen!

armagedOok staten, die altijd afzijdig stonden nemen ineens een bepaald standpunt in. Of het de Gaza betreft of Oekraïne, er worden steeds meer artikelen gepubliceerd, waarbij politici, senatoren, etc. ineens hun voor- of afkeur reveleren. Het meest verontrustend is echter dat zij bijna altijd de verkeerde kant rechtvaardigen!

Het lijkt er op dat bepaalde geruchten, die al die tijd angstvallig verborgen gehouden werden, nu (bewust of onbewust) worden onthuld. Eén van de grootste vermoedens en geruchten die in alle landen van de wereld circuleert, is de ware geloofsovertuiging van de president van de Verenigde Staten.

Voorbeelden van deze onthulling zijn:
– John Brennan, adviseur van Obama die ineens een statement maakt over de grootsheid van de islam. (https://www.youtube.com/watch?v=7VQbAhqHoAo)
– Obama, die de grenzen sluit voor christelijke asielzoekers en daartegenover de toegang versoepelt voor moslims die aan terroristen beperkte steun geven.
– De honderden Israëlische officials die Amerika niet meer binnen mogen komen.
– Het Witte Huis, die leden van de Moslim Broederschap (de moederorganisatie van veel islamitische terreurbewegingen), de VIP-status heeft gegeven, waardoor ze niet mogen worden gecontroleerd als ze de VS inreizen
– Een generaal, die onlangs bevestigde dat Obama zo’n 10 tot 15 leden van de Moslim Broederschap op hoge posities in Washington heeft geplaatst.
– Senator John McCain die zich vorig jaar breed lachend op de foto liet zetten met Syrische Al-Qaeda-terroristen, terwijl talloze christenen in Syrië vaak gruwelijk door moslims worden afgeslacht. Tijdens een hoorzitting met gevluchte christenen weigerde McCain zelfs naar hun getuigenissen te luisteren, en stormde hij boos de zaal uit.
– Ook de steun van Obama, aan Al-Qaeda in Libië en Syrië is altijd al meer dan verdacht geweest.

Hiermee wordt nu onmiskenbaar aangetoond dat de president van Verenigde Staten een overduidelijke islamitische voorkeur heeft, hetgeen maar 1 ding kan betekenen: Obama is een islamist! De vraag is alleen, waarom wordt dit nu ineens geopenbaard?

Vraagt niemand zich af wat er eigenlijk aan de hand is, waarom nu  ineens deze plotselinge onthullingen en voorkeuren gepubliceerd mogen worden?  Betreft het hier een verborgen strategie, die nu bewust wordt uitgespeeld, omdat de tijd er rijp voor is en de manipulatie van het volk effectief blijkt te zijn?
Wat is het uiteindelijke doel en wat zijn de consequenties van dit machtsspel? Is dit het begin van een Armageddon?

Dat de EU hierbij betrokken is, dat is een ding wat zeker is, maar in hoeverre en met welk doel, daar kunnen zelfs wij, de realisten, slechts naar raden, hoewel ik hier, op basis van de onheilspellende tekenen, zo mijn eigen vermoedens heb…

door: Realpredictor