OBAMA SLUIT GRENZEN VOOR CHRISTELIJKE ASIELZOEKERS

obama.2Toegang voor moslims die ‘beperkte steun’ aan terroristen gaven, juist versoepeld

De Amerikaanse regering Obama heeft de grenzen voor christelijke asielzoekers zo goed als compleet gesloten, ondanks het feit dat er in de islamitische wereld een ongekende vervolging van christenen aan de gang is. Ook Joodse en Israëlische officials hebben steeds grotere problemen als ze om wat voor reden dan ook naar de VS willen reizen. Tegelijkertijd heeft Obama de toelatingseisen voor moslims flink versoepeld, en mogen nu ook moslims van wie bekend is dat zij terroristen hebben geholpen, gewoon het land in.

Zoals inmiddels zijn gewoonte is heeft Obama per uitvoerend bevel eenzijdig, dus buiten het Congres om, de immigratiewetten voor moslims die ‘gelimiteerde materiële steun’ aan terreurgroepen hebben geleverd, veranderd, zodat ze nu eenvoudiger in Ameirka worden toegelaten.

Vervolgde christenen wordt asiel geweigerd
Tegelijkertijd heeft de regering bijna alle asielverzoeken van de circa 20.000 Koptische christenen die het islamitische geweld in Egypte probeerden te ontvluchten, geweigerd.

Honderden Israëlische officials mogen Amerika niet meer in.

VIP status Moslim Broederschap

Obama heeft inmiddels een ‘indrukwekkende’ status opgebouwd met zijn almaar openlijker wordende pro-islamitische beleid. Recent berichtten we dat het Witte Huis leden van de Moslim Broederschap, de moederorganisatie van veel islamitische terreurbewegingen, de VIP-status heeft gegeven, waardoor ze niet mogen worden gecontroleerd als ze de VS inreizen. Een generaal bevestigde onlangs dat Obama zo’n 10 tot 15 leden van de Moslim Broederschap op hoge posities in Washington heeft geplaatst.

Steun voor Al-Qaeda in Libië en Syrië
Eén van de grootste ontvangers van deze wapens is Al-Qaeda in Syrië, dat met financiën en wapens wordt gesteund in de strijd tegen president Assad. Obama’s Republikeinse lakei John McCain liet zich vorig jaar breed lachend op de foto zetten met Syrische Al-Qaeda-terroristen, zich welbewust dat talloze christenen in Syrië vaak gruwelijk door moslims worden afgeslacht. Tijdens een hoorzitting met gevluchte christenen weigerde McCain zelfs naar hun getuigenissen te luisteren, en stormde hij boos de zaal uit.

http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/03/Obama-sluit-grenzen-voor-christelijke-asielzoekers

En WIJ zetten onze grenzen wagenwijd open voor Islamitische asielzoekers! What’s wrong with this picture?