25 DUIZEND MILJARD EURO (25.000.000.000.000) WEGGESLUISD UIT ECONOMIE!

Hoogste tijd om af te rekenen met “witteboordencriminelen”

graaiersDe Europese economie ligt op haar gat door de enorme bezuinigingen die doorgevoerd worden om de overheidstekorten terug te dringen. De Amerikaanse staatsschuld is gestegen naar een onaanvaardbare hoogte. Nu blijkt dus dat deze overheidstekorten en oplopende staatsschulden worden veroorzaakt door een aantal gewetenloze witteboordencriminelen die op genadeloze wijze absurde hoeveelheden cash uit de economie weghalen en belastingvrij naar zichzelf toetrekken, met het gevolg dat er steeds meer geleend moet worden om dat ‘verdwenen’ geld aan te vullen.

Intussen gaan complete landen failliet en worden door dezelfde witteboordencriminelen de overgebleven spaarcenten van de bevolking nog afgepikt om de schulden ermee af te betalen. Voor de bevolking is dit een rampzalige vicieuze cirkel waar niet uit ontsnapt kan worden en wat van kwaad tot erger zal worden. Onze politici doen hier, ondanks hun mooie woorden, helemaal niets aan. Erger nog, zij doen net zo hard mee met het wegsluizen, gezien het aantal politieke en financiële kopstukken die op deze lijsten voorkomen.

We zijn het zat! De kruik gaat net zo lang te water tot hij barst, waarbij helaas vermeld moet worden dat het wel erg lang duurt dat de massa wakker wordt en eindelijk eens gaat afrekenen met dit desastreus inhalige, op macht beluste tuig!

Bron: Gewoon-Nieuws.nl