EU steunt indirect Palestijnse terroristen!

Met de structurele financiering, door de EU én Nederland, legitimeert Europa een autoriteit die op structurele wijze terrorisme verheerlijkt. Een Palestijnse staat die wordt gebouwd op de fundamenten van haat en terrorisme dient noch het belang van Israël noch die van de Palestijnen zelf.

Het frappante is echter dat Nederland en de Europese Unie jaarlijks meer dan 400 miljoen euro aan subsidies verstrekken aan de Palestijnse Autoriteit. Volgens minister Rosenthal is er namelijk geen sprake van een ‘structurele verheerlijking van geweld’ door de Palestijnse Autoriteit. Daarom blijft de Nederlandse geldkraan naar de Palestijnse gebieden gewoon open. Dit terwijl Amerika heeft besloten om de hulp aan de Palestijnen te stoppen. Daarmee financiert Europa indirect het Palestijns terrorisme.

Hamas staat, met recht, nog altijd te boek als een terroristische organisatie. Nog bijna dagelijks wordt Zuid-Israël bestookt met raketten vanuit de Gaza. Daarom omarmde de internationale gemeenschap de PLO en later de Palestijnse Autoriteit (PA) als enige gesprekspartner voor vrede in het conflict tussen de Palestijnen en de Israeli’s.

http://joodsactueel.be/2014/07/29/haat-tegen-israel-groeit-exponentieel-vooral-door-moslims-in-europa/

Robert Spencer over de laatste ontwikkelingen in het Israëlisch-Palestijnse conflict

Hierin wordt de keiharde waarheid geopenbaard!
– Obama steunt de Hamas terroristen
– Israel streeft naar vrede.
– Hamas streeft naar totale vernietiging van Israël en alle Joden.
Dit betekent dat Israël pas kan stoppen als de laatste HAMAS-strijder dood of verdreven is. Dat is hard maar de realiteit.