EEN DERDE WERELDOORLOG IS GEEN DOEMDENKEN MEER…

3E WERELDOORLOGGisteren (28-07-2014) was het honderd jaar geleden dat de “Eerste Wereldoorlog” uitbrak vanwege het feit dat Oostenrijk de oorlog aan Servië verklaarde. Staan we opnieuw aan de rand van een wereldoorlog? Bijna de hele wereldmedia wijst met hun vinger naar Rusland, Syrië en Israël als eventuele aanstichter van een wereldoorlog. (Dit is de grootste onzin!)

Als er een Derde Wereldoorlog tussen Rusland en EU-landen zou komen dat is dit vanwege pure provocatie van de EU, gesteund door de VS. Hoe zou het ontstaan ervan later de geschiedenis ingaan? Misschien ‘ongehoorzaamheid’ van Rusland aan de eisen gesteld door de EU-landen en de VS? (Ik denk eerder aan 2 puppy’s die dachten dat zij een Grizzly beer konden temmen!)

Wat kan de oorzaak zijn dat deze nu smeulende lont is gaan branden? Aan de basis liggen de bemoeienissen van de EU-leiders, die zich gemengd hebben in Russische en Oekraïense aangelegenheden (nee, dat zal nooit naar voren worden gebracht). Met name door het arme Oekraïne miljarden aan te bieden als hulp, terwijl ze niet eens aangesloten zijn bij de EU. De EU leiders bemoeien zich veel te veel met aangelegenheden waar ze geen snars verstand van hebben en willen zoveel mogelijk landen onderwerpen aan hun wil door ze financiële beloften te doen. Aangespoord door Obama namens de VS. Hoe dan ook, we (en niet alleen Nederland) zijn in een zeer moeilijke situatie terechtgekomen.

Sancties zijn ballonnen gevuld met lucht!
Denkt ook maar iemand dat Rusland (Poetin) zich van sancties, opgelegd door de VS van Obama of de EU, ook maar iets aantrekt? Al deze blatende van veel wol voorziene maatregelen, het maakt het alleen maar erger. Nemen we Poetin, een machtig man. Hij slaat terug, is beledigd en kent zijn macht, laat zien wie er de baas is. De EU-landen zullen meer te lijden hebben van zijn reactie dan Poetin van onze sancties.

Wat kan Nederland nu bereiken, legermacht of niet, tegen een land als Rusland? Moeten we gevechtsvliegtuigen sturen, een legermacht? We worden weggevaagd. Zitten we echt te wachten op een oorlog tussen de EU-landen en Rusland? Eisen we gerechtvaardigde wraak? Dan kunnen we beter alvast de kelders met voorraad vullen en extra brandstoftanks in de tuin aan gaan leggen wanneer er aangevallen wordt. Er is niet veel voor nodig om Poetins korte lontje te ontsteken en er zullen ongelooflijk veel doden vallen.

De situatie tussen Israël en Palestina staat op zeer scherp. Israël heeft genoeg van de aanvallen door de Palestijnen en terecht! Israël heeft nooit uit zichzelf de Palestijnen aangevallen, laten we dit niet vergeten. Wel werd er een antwoord gegeven op de laffe hinderlaag aanvallen van de kant van de Palestijnen door de jaren heen. Of Israël nu bouwt in de Gazastrook (hetgeen niet zo verstandig is) of niet, de Palestijnen willen geen vrede! Wat ze willen is: het land van Israël, zelfs ten koste van eigen mensen en kinderen. Hun doel is: alle Joden weg. Het liefst dood, want erg vreedzaam zijn Palestijnen niet. De Palestijnen hebben Israël uitgedaagd door het doodschieten van drie onschuldige Israëlische jongens. De oorzaak waardoor dit alles op gang gekomen is. Israël weet dat zachtheid ten opzichte van de vijand niets uithaalt. Het slaat terug, het is een KEI van een land!

In Nederland (en niet alleen Nederland) heult men met de vijand, mensen laten zich opruien. Van Aartsen en met hem vele politici moesten zich schamen over het niet tegenhouden van anti-Israël demonstraties. De “massa” wordt opgezweept tegen Israël, want wat de Joden doen is beestachtig, mensenrechten geschonden en ga maar door. Kunnen mensen in het algemeen nog wel zelf denken? (Ook het pamperen van ISIS-strijders is hetzelfde als het houden van giftige schorpioenen als huisdier!)

Juist, laat men zich dan niet opruien door linkse broeders en moslims. Het is tijd voor de waarheid en die is dat het allergrootste deel der moslims niet vreedzaam is, of het nu Palestijnen zijn of Syriërs, of wat voor ander landvolk dan ook.In het algemeen kunnen we veilig samen leven met Joden, maar niet met moslims. Overal heerst onrust, de wereld draait door, maar dan in een andere betekenis. Tot nu toe voelen de meeste mensen zich veilig, maar de bom staat op barsten en wij zitten er, dankzij de EU en de VS, midden in!

Bron: http://ejbron.wordpress.com/2014/07/29/vrede-op-aarde/