VIDEO: DE BOLLYWOOD “BEWIJZEN” VAN USA!

Hier zie je waarop Amerika hun zogenaamde “bewijzen” baseren! Ze blijven naïeve goedgelovigen..

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/geostrategie/paul-joseph-watson/amerikanisches-aussenministerium-raeumt-ein-beweise-stuetzen-sich-auf-youtube-videos-und-soziale-.html

Vertaling:
Het VS ministerie van buitenlandse zaken moet een stap terug doen. De ‘bewijzen’ steunen op You Tube video’s en sociale media.

Paul Joseph Watson
In een heftige discussie tussen de journalist Matt Lee van Associated Press en de voorlichtingsmanager van het Amerikaanse ministerie van buitenlandse zaken Marie Harf benadrukte Lee telkens dat de zogenaamde ‘bewijzen’ op basis waarvan de VS de door Rusland ondersteunde separatisten verantwoordelijk houdt voor het neerhalen van de MH17 uitsluitend op YouTube films en op informatie uit de sociale media zijn gebaseerd.
Lee vroeg de voorlichtingsmanager welk technisch bewijs de VS heeft om aan te tonen dat de misdaad inderdaad door de door Rusland gesteunde separatisten was begaan. Harf viel bij het antwoord weer in herhaling met de bekende argumenten: “Zoals u weet hebben wij in de sociale media de pro-Russische separatisten gezien die zich erop beriepen het vliegtuig te hebben neergeschoten.
“Waarop steunt uw bewering dat de raket vanuit een door de separatisten gecontroleerd gebied werd afgevuurd”, zo drong Lee nogmaals aan. Harf antwoordde dat “de aanwijzingen waren gebaseerd op de communicatie tussen de separatisten zoals die door de Oekraïense overheid is geüpload op YouTube.”
“Zijn er nog andere aanwijzingen… anders dan die uit de sociale media?” vroeg Lee verder. De woordvoerster verwees naar een ‘inschatting’ om vervolgens weer de beweringen ontleend aan YouTube en de sociale media te herhalen, waaruit zou moeten blijken dat de rebellen verantwoordelijk zijn.
“Is er nog ander materiaal dat uw versie van wat er gebeurd is ondersteunt en waarvan u bereid bent het openbaar te maken, anders gezegd, materiaal dat de werkelijke versie van wat er gebeurd is zou kunnen weergeven?” drong Lee aan, waarop hij met een sarcastische sneer door Harf werd onderbroken: “zou kunnen…”

“Ik heb van u nog geen overtuigend bewijs gezien dat de raket vanuit een door de rebellen gecontroleerd gebied werd afgevuurd”, ging Lee voort “Tot dusver heeft u niet meer dan materiaal uit de sociale media aan ons voorgelegd” Vervolgens wees Lee (Associated Press) Harf (Buitenlandse Zaken VS) er op dat er uit diezelfde sociale media informatie naar voren komt die het standpunt van het Amerikaanse ministerie van buitenlandse zaken tegenspreken.
Harf stelde daarop zonder in discussie te willen gaan vast dat alle andere weergaven van de gebeurtenissen die het Amerikaanse standpunt (ontleend aan de sociale media) ter discussie stellen ONLOGISCH zijn.
Waarop Lee reageert dat de bewijzen van het Amerikaanse ministerie van buitenlandse zaken niet stand houden in een internationaal onderzoek. “De Russen hebben verklaard dat ze hun radarbeelden hebben getoond waarop een Oekraïense straaljager in de buurt van de MH17 wordt waargenomen. Waarom legt u niet op uw beurt uw …” zei Lee, voordat hij opnieuw door Harf werd afgekapt.
Matt Lee staat bekend als een serieuze onderzoeksjournalist, die niet bang is om door te vragen, ook als hij gedemoniseerd wordt omdat hij de officiële VS regeringsversie van het neerhalen van de MH17 in twijfel trekt.
Dit herinnert aan de manier waarop verleden jaar de kritiek op de officiële verklaring van de VS regering met betrekking tot de aanval met chemiewapens werd afgedaan als propaganda van Assad. Ondanks het feit, dat een onderzoek van het gerenommeerde Massachusetts Institute of Technology (MIT) later tot de conclusie kwam dat de gifgasaanval naar alle waarschijnlijkheid niet door regeringseenheden was uitgevoerd.
Hoewel het VS ministerie van buitenlandse zaken benadrukt dat de YouTube video’s en de informatie uit de sociale media als belastbaar bewijs dienen, is uitgerekend de juistheid en de authenticiteit van dit materiaal zeer twijfelachtig.
Harfs bewering over postings in de sociale media, waarin rebellen erover ‘opschepten’ het vliegtuig te hebben neergehaald, is waarschijnlijk gebaseerd op een post in het sociale netwerk VK, de Russische versie van Facebook, die kort na het neerhalen van de MH17 door de separatistencommandant Igor Strelkow gepost zou zijn. Max Fisher toonde echter aan dat er gerede twijfel is over de authenticiteit van deze informatie. Waarschijnlijk is deze gebaseerd op eerdere mededelingen over het neerhalen van een militair transportvliegtuig van het type Antonov en niet van een civiel vliegtuig.
Ook de authenticiteit van de video waarop een mobiele BUK installatie na het neerhalen van de MH17 weer terug naar Rusland zou worden vervoerd, is op meerdere manieren weerlegd. Deze video waarop met name Kiev en Washington zich beroepen werd waarschijnlijk in de Oekraïense stad Krasnoarmijsk opgenomen. Deze stad wordt sinds mei 2014 door Kiev gecontroleerd.
Audio experts hebben verklaard dat het gesprek tussen een aanvoerder van de separatisten en een Russische militaire commandant, waarin de separatisten zich verantwoordelijk verklaren voor het neerschieten, een vervalsing is.
Rusland heeft afgelopen maandag 21 juli radar en satellietbeelden plus ander materiaal voorgelegd om het Russische standpunt te onderbouwen. Dit is, dat het later neergestorte passagiersvliegtuig kort voor de crash gevolgd werd door een Oekraïens gevechtsvliegtuig. Desondanks blijven Kiev en Washington vasthouden aan hun bewering dat de pro-Russische separatisten verantwoordelijk zouden zijn voor het neerschieten gebaseerd op uiterst discutabele video’s en informatie uit de sociale media.
Tot dusver heeft Kiev geen registratie van hun luchtverkeerscontrole voorgelegd. Deze werd direct na de crash in beslag genomen. Deze registratie zou beslissende en verduidelijkende aanwijzingen kunnen verschaffen over wat er vooraf ging aan de crash met de MH17.
Elke kritiek op de officiële westerse weergave van de gebeurtenissen wordt door de mainstream media als ‘Russische propaganda’ bestempeld. Toch is Rusland tot dusver het enige land dat überhaupt met authentiek materiaal op de proppen komt. Washington en Kiev verlaten zich echter bij voorkeur op bewijzen van een kwaliteit die hoogstens onnozele conspiracy theoretici overtuigen.

Kopp Online 23 juli 2014