WTF IS ER MET NEDERLAND AAN DE HAND? LIEVER KRUIPEN EN DAN VECHTEN?

Ik scheld niet vaak, althans niet in mijn blogs, maar nu ben ik het echt SPUUGZAT!

shariadamNog geen halve eeuw geleden was Nederland een land dat tegen alle onrecht vocht! Men hoefde echt niet te proberen om het volk te onderdrukken! We hadden een minister met ‘Ballen’ (Gerrit Zalm) die meteen na de moord op Theo van Gogh alle terroristen de oorlog verklaarde! Ondanks het feit dat hypocriet multiknuffeld links met Femke Halsema voorop, hier gelijk als een bok (geit moet ik eigenlijk zeggen) bovenop de haverkist sprong! Nederland, die het afslachten van een landgenoot door een moslim toen nog fel veroordeelde, schaarde zich achter Zalm, maar de linkse hersenloze muliculti-knuffelaars bleven “discriminatie en schending van mensenrechten” schreeuwen en Nederland begon na het vervagen van de moord op van Gogh, als een groep kuddedieren langzaam mee te heulen ! En zie hier wat het resultaat is! DE ISIS-TERRORISTEN (GESTEUND DOOR DE ISLAMOFIELE EU) ZIJN HIER NU DE BAAS!
De sharia heeft zich al in hele wijken genesteld (De Haagse Schilderswijk) en zij maken daar de dienst uit. De politie kijkt oogluikend toe maar steekt geen poot uit als een Nederlander daar door de grote groepen eencelligen wordt gemolesteerd!

Lees hier het tenenkrommende verslag van deze primaten: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/07/joden_en_persvrijheid_bedreigd_wtf_jozias.html

shariadenhaagHet antisemitisme groeit zienderogen en niet alleen hier maar in de hele wereld wordt in de Gaza-oorlog Israël als de grote boosdoener beschouwd! Amerika, onder leiding van de moslimknuffelende Obama met in zijn kielzog de dictatoriale EU, hoor je niet over de moslimterroristen, maar daartegenover wordt Poetin als de duivel himzelf door hen afgeschilderd. Direct na de aanslag op het burgervliegtuig MH17 wezen alle beschuldigende vingers gelijk richting Rusland. En de nieuwe potentiële “onderdrukte” EU lidstaat Ukraine werd als ‘onschuldig slachtoffer’ gesteund. Toen via diverse aangetoonde bewijzen bleek dat niet Rusland maar juist de Ukrainiërs hier hoogstwaarschijnlijk verantwoordelijk voor waren, hoorde je niemand roepen om vergeldingsacties!

Als inderdaad blijkt dat de Ukrainiërs hiervoor verantwoordelijk zijn, dan zal ik er ALLES aan doen om het ‘nobele doel’ van de EU om Ukraine als lidstaat binnen te halen tegen te houden! We hebben al moordenaars genoeg in dit land!
En ik hoop van harte dat Nederland als eerbetoon aan de slachtoffers van de terroristische aanslag, maar ook als sein: “tot hier en niet verder!” hier eveneens een stokje voor zal steken! Het moet eindelijk afgelopen zijn dat wij constant blijven accepteren dat dit land een tweede joden- en christenenhatende Syrië wordt! Want reken er maar op dat de “religie van de vrede” heel wat meer bloed zal laten vloeien dan de autocratische Poetin.

Realpredictor.