IS DE MH-17 GEBRUIKT ALS PION VOOR EEN OORLOG?

Aanwijzingen dat we massaal worden belazerd nemen toe

Plaatselijke ooggetuigen zeggen dat ze kort voor het neerstorten van de Maleisische Boeing 777 een straaljager hebben gezien die raketten zou hebben afgevuurd. Enkele ogenblikken later waren er grote explosies in de lucht te zien, waarna de wrakstukken naar beneden begonnen te vallen. Mocht dit verhaal kloppen, dan zijn de door het Westen beschuldigde pro-Russische separatisten niet de daders, want zij beschikken niet over gevechtsvliegtuigen.

tWEETmh17Geheime dienst Oekraïne neemt gesprekken met piloten MH-17 in beslag: WAAROM?

Nog voor de laatste brokstukken de grond bereikten, wist het Westen het al zeker: de Russische separatisten hebben vlucht MH-17, met 193 Nederlanders aan boord, uit de lucht geschoten, en Rusland is daar medeplichtig aan. Inmiddels zit de anti-Russische oorlogsstemming op diverse sites, forums en blogs er goed in, en zijn er zelfs wilde geruchten over een mogelijke Amerikaans-Nederlandse invasie van Oekraïne. De aanwijzingen dat we opnieuw massaal worden belazerd, worden echter steeds sterker.

Cruciale gesprekken in beslag genomen
Prangende vraag: waarom heeft de Oekraïense geheime dienst (SBU) de hoogstwaarschijnlijk cruciale laatste gesprekken van de luchtverkeersleiding met de piloten van de Maleisische Boeing in beslag genomen? Is het om te verbergen dat de piloten van de Oekraïense luchtleiding doelbewust de opdracht kregen om over oorlogsgebied te vliegen, en niemand dit nu te weten mag komen?

Dat vlucht MH-17 de opdracht kreeg om veel noordelijker over Oekraïne te vliegen, staat inmiddels vast. Het luchtruim boven het oorlogsgebied in het oosten van het land was echter al gesloten. Wat is de reden dat het toestel daarom toch van zijn geplande koers moest afwijken?

Wat er werkelijk gebeurd is met vlucht MH-17, blijft vooralsnog onduidelijk. Althans, als de ooggetuigenverslagen van het dorpje Hrabove worden genegeerd. Daar zagen mensen namelijk kort voor de crash een straaljager raketten afvuren, waarna er grote explosies in de lucht waren te zien

Sporen van kogelgaten op een stuk van de vleugel zouden er op kunnen wijzen dat het toestel inderdaad is neergeschoten door een jachtvliegtuig.
Foto’s van de wrakstukken van het toestel wijzen uit dat het vrijwel zeker niet getroffen kan zijn door een BUK-luchtdoelraket, zoals het Westen beweert.

VLEUGELEn waarom werden de tweets van een Spaanse luchtverkeersleider ter plekke, die bij de Boeing twee Oekraïense jachtvliegtuigen had waargenomen, haastig van het internet verwijderd, inclusief zijn complete Twitter-account?

http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/07/Geheime-dienst-Oekrane-neemt-gesprekken-met-piloten-MH-17-in-beslag

http://www.vrijspreker.nl/wp/2014/07/mh17-beslissingsmatrix/