EN DIT ZIJN NU DIE “ZIELIGE” ASIELZOEKERS!

bootvluchtelingenOp een vluchtelingenboot op weg naar Italië vermoordden ongeveer 200 vluchtelingen elkaar. Daar waren geen militairen, dictators, geen volkerenmoordenaars, geen radicale islamieten bij. Het waren louter vluchtelingen op deze boot, zodat we moeten zeggen: de vluchtelingen zijn de moordenaars!

Opnieuw een vluchtelingendrama voor Lampedusa: vermoedelijk vonden 181 mensen aan boord van een schip een gewelddadige dood. Kennelijk vond er een messengevecht plaats – ooggetuigen spreken van een bloedbad. (…)

De 181 personen in het ruim, onder wie veel kinderen, zouden uiterst gewelddadig aan hun einde zijn gekomen: kennelijk werden ze door andere vluchtelingen doodgestoken.

En dit soort gevaarlijke primaten worden hier dus met duizenden per week binnengehaald en gepamperd! Je kunt er op rekenen  dat ze dat ook hier vroeg of laat met ons zullen doen!

http://ejbron.wordpress.com/2014/07/22/meskrijgers-op-de-vlucht-naar-europa-vermoorden-elkaar/

Ik vraag me nu af of al die honderden vorige bootvluchtelingen die zogenaamd door piraten zijn vermoord, ook niet hetzelfde lot hebben ondergaan!