DUBIEUZE BERICHTEN UIT OEKRAÏNE OVER MH17

Er druppelen steeds meer verdachte (door de Oekraïne geplaatste) video’s op met de bedoeling om Rusland de schuld van het neerhalen van de MH17 in de schoenen te schuiven !

Allereerst deze video die ze bijna DIRECT na het neerstorten van de MH17 op youtube hebben geplaatst: Deze bleek NEP te zijn!

Vlak voordat vlucht MH17 van Malaysia Airlines donderdag van de radar verdween, werd het gevolgd door een straaljager van de Oekraïne luchtmacht. Een Oekraïense Suchoj Su-25 is te zien op radarbeelden op ongeveer 3 tot 5 kilometer van de Boeing http://rt.com/news/174412-malaysia-plane-russia-ukraine/

Volgens de Russen wijst alles erop dat het Oekraïense leger achter de aanval op het toestel zit. Dat is een bewering die door Oekraïne met steun van de Verenigde Staten wordt tegengesproken.
Amerikaanse inlichtingendiensten zeggen juist bewijs te hebben dat het toestel is geraakt door een Russische raket die vermoedelijk werd afgevuurd door separatisten. (ja,ja lees hieronder maar…)

Ook zeer snel na de crash van vlucht MH17, brachten de mainstream media in het Westen een Youtube filmpje als de ‘smoking gun’ dat het de separatisten zouden zijn die een raket hadden gelanceerd op het toestel van Malaysian Airlines. Er werd bijgezegd dat de beelden afkomstig zouden zijn van de Oekraïense geheime dienst.
Hoe komt het dat dit al zo snel vrijgegeven is? En dan ook nog eens vanuit separatistengebied?
Nu, er blijkt meer reden tot twijfel. En ook nogal ernstig. Het lijkt erop dat deze lanceerinstallatie niet reed over een weggetje in separatistengebied, maar in Oekraïens gebied. Als het dus al ergens bewijs voor is, dan toch eerder dat zo’n installatie in handen zou zijn van Kiev.

Russische bloggers keken nog eens goed naar het billboard dat zo duidelijk te zien is op het filmpje, langs de weg.
Hen viel iets interessants op. Op het billboard wordt volgens hen reclame gemaakt voor een autodealer in de stad ‘Krasnoarmeisk’, in het Russisch, of ‘Krasnoarmiysk’ in het Oekraïens.

Deze stad is gelegen in een gebied dat door het bewind in Kiev wordt beheerst, zo’n vijftig kilometer ter Noordwesten van Donetsk, ver van de Russische grens. Op de achtergrond zou ook een gebouw staan dat een bouwopslag is in de Gorki straat in Krasnoarmeisk.
De BUK installatie reed door gebied dat gecontroleerd werd door Kiev.

De Russen lieten gisteren satellietbeelden zien van een Buk lanceer installatie in Lukansk, ook een stad onder controle van Oekraïne. Op een satellietbeeld van 17 juli zou te zien zijn dat de raketinstallatie daar was verdwenen. Op een ander satellietbeeld van de Russen zou te zien zijn dat de lanceerinstallatie zich bevond op een veld acht kilometer ten zuiden van Shakhtars’ke, een uur rijden van Krasnoarmiysk, waar het Youtube filmpje van de ‘vluchtende’ lanceerinstallatie gemaakt zou zijn. Deze gegevens komen dus aardig overeen.
http://joostniemoller.nl/2014/07/was-youtubefilmpje-vluchtende-buk-installatie-hoax-uit-kiev/

Alles wijst er juist op dat niet Rusland maar juist Oekraïne een zeer dubieuze rol heeft gespeeld in de aanval op de MH17!, ondanks de beschermende (belanghebbende) berichten van Obama en de EU!

Als bovenstaande klopt, dan zijn de video’s die ver voor het neerhalen van de MH17 moeten zijn gemaakt het bewijs dat men al lang van plan was deze terroristische actie te gebruiken om een oorlog te forceren!

En dan zou het plan van de EU om een terroristisch land als de Oekraïne als EU lidstaat toe te laten de allergrootste vergissing zijn ooit, die wij met alle macht moeten proberen te voorkomen…