PALESTINA GEBRUIKT ONS ONTWIKKELINGSGELD VOOR PALESTIJNSE TERRORISTEN!

HET NEDERLANDSE VOLK WENST NIET MEER MEE TE BETALEN AAN HET STIMULEREN VAN TERRORISME!

supportterroristIn haar in december uitgebrachte verslag constateert de Europese Rekenkamer belangrijke gebreken in het beheer van de financiële steun van de EU aan de Palestijnse Autoriteit, en riep zij op tot een grondige herziening van het financieringsmechanisme.
De Palestijnse Autoriteit besteedt bijvoorbeeld een aanzienlijk deel van haar begroting aan het betalen van salarissen aan Palestijnse gevangenen die veroordeeld zijn voor terroristische misdrijven.
Deze salarissen zijn tot vijf keer hoger dan het gemiddelde salaris in de Westbank. Gevangenen krijgen ook nog grote subsidies van de Palestijnse Autoriteit.

Het maakt definitieve vrede onmogelijk, want beloning en aanmoediging van geweld verdraagt zich niet met vrede. Israëli’s geloven steeds minder dat echte vrede mogelijk is, omdat moordenaars van Joodse kinderen beloond worden voor hun daden en tot helden van de Palestijnse maatschappij worden gemaakt. Ook de ‘gematigde’ Palestijnse president Abbas noemt hen helden.

Het Nederlandse volk: “Nederland Stop ontwikkelingsgeld aan Palestina. Dit beloont oorlogsmisdaden en moedigt daar toe aan. Dit is een flagrante schending van de gesloten vredesverdragen.”

In deze moeilijke tijden tolereren wij geen misbruik van geld van de Europese belastingbetaler!

Lees ook:
https://eunmask.wordpress.com/2014/06/21/onze-regering-financiert-terroristen/

Bron:
http://likud.nl/2014/05/europas-onverklaarbare-hulp-aan-de-palestijnen/