FATAH VUURT RAKETTEN OP ISRAËLISCHE BURGERS EN NEDERLAND ONDERSTEUNT HEN!!!

WTF!! Waarom moeten wij extremisten financieel ondersteunen???

Hamas-FatahIn diverse persberichten hebben de Al-Aqsa brigades en andere terreurgroepen van de Fatah-partij van president Abbas de verantwoordelijkheid opgeëist van raketten die vanuit Gaza op Israëlische burgers zijn afgevuurd.

Fatah is de partij van de Palestijnse president Abbas, die op 2 juni j.l. een eenheidsregering vormde met de terroristische radicaal-islamitische Hamas.

Nederland en de Europese Unie hebben die eenheidsregering erkend. Dit ondanks het feit dat deze regering ook Hamas vertegenwoordigt, ondanks het feit dat Hamas zowel door Nederland als de Europese Unie is aangemerkt als een terroristische organisatie.

De wereld heeft de afgelopen vijf weken kunnen zien wat de vorming van die Palestijnse eenheidsregering betekende. Vrijwel direct durfde een Hamas terreurgroep de brute kidnap en moord op drie Israëlische scholieren aan. Vervolgens werd de rakettenregen uit Gaza op Israëlische burgers sterk opgevoerd – sindsdien 550 raketten – wat evenzeer een oorlogsmisdaad is.

Minister Timmermans van Buitenlandse Zaken schreef eerder aan de Tweede Kamer: “Het kabinet heeft kennisgenomen van het akkoord tussen Hamas en Fatah en wil een regering bestaande uit technocraten een kans geven.”
En: “Wij zullen de nieuwe Palestijnse regering op haar daden beoordelen en daar ook heel kritisch naar kijken.”

Op basis van deze ‘kans’ bleef hij deze nieuwe Palestijnse regering massale begrotingssteun geven, betaald uit ‘ontwikkelingshulp’.

(Realpredictor: Ik begin me zo langzamerhand af te vragen wat voor afspraken deze Islamofiel in Arabië heeft gemaakt…)

http://likud.nl/2014/07/palestijnse-eenheid-fatah-vuurt-nu-ook-raketten-op-israelische-burgers/