HARTELIJK WELKOM!

Een stukje “satire”(?):

welkomthuisDe bel gaat. De gastheer Holl Ander doet de deur open en ziet een familie asielzoekers met hun koffers op de stoep staan, een vader, een moeder, 5 kinderen, een opa en een oma.

Gastheer: “Welkom in mijn huis, uw verzorging is geheel gratis, slapen, eten, kleding, medische zorg, verzekeringen en u krijgt een financiële toelage voor extra kosten.”

Gast: “Prima, maar houdt u er wel rekening mee dat wij alleen halal geslacht vlees eten, maar geen varkensvlees”

Hij vervolgt: “O ja, onze traditie vereist ook een paar aanpassingen: wij willen gescheiden ruimtes voor de vrouwelijke en de mannelijke gezinsleden. en een ruimte waar wij kunnen bidden!” Hij voegt er nog aan toe: ” Ik hoop dat u ook internetverbinding heeft voor onze I-phones.”

Voordat hij binnentreedt zegt hij:  “Nog iets, wij tolereren geen honden in huis of in de tuin en wij willen ook niet zien dat de vrouwelijke buren in de zomer schaars gekleed zijn of dat zij onze mannen een hand geven”

Hij gaat naar binnen,  maar zijn gezin wacht nog op de stoep. Hij kijkt rond en zegt: “Ook willen wij dat u die schilderijen waar een varken op staat verwijdert en die ketting om uw nek met dat kruisje afdoet, want dit is een belediging voor ons gelovigen. Ook willen wij geen christelijke symbolen zien en dus ook geen kerstboom”

Hij vervolgt: “Ik zie dat hier alleen christelijke scholen zijn, een moslimschool is nodig voor de opvoeding van onze kinderen die hun cultuur en religie moeten blijven behouden, dus eisen wij deze noodzakelijkheid”

Vervolgens zegt hij: “Wij willen zondags geen kerkklokken horen, en eigenlijk helemaal geen kerk in de buurt zien, dus zorgt u maar dat de kerk op de hoek van de straat verdwijnt. En als het mogelijk is willen wij een moskee op loopafstand, dus regelt u dit alles maar met het gemeentebestuur.”

“Verder hebben we in de dorpskrant gelezen dat er geen vrouwelijke arts in het dorp is, onze vrouwen mogen alleen behandeld worden door een vrouwelijke arts, dus zorgt u snel dat er 1 komt.”

“Ook zien wij dat er bij het zwembad geen gescheiden zwemdagen voor vrouwen zijn, onze vrouwen mogen niet gemengd zwemmen, regelt u dit met het bestuur? ”

“Verder willen wij 1 x per jaar het hele huis en de tuin tot onze beschikking hebben om ons offerfeest te vieren”

Terwijl hij de tuin inspecteert en zijn familieleden één voor één binnenkomen zegt hij als laatste:  “ik zie dat er geen ruimte is voor onze auto en de 5 scooters die bij hebben besteld, dus wij willen dat u de garage helemaal leegmaakt”

Gastheer Holl Ander: “Maakt u zich maar geen zorgen, ik doe mijn best dat alles geregeld wordt! Nogmaals: HARTELIJK WELKOM IN MIJN HUIS! ”

Leve multiculti Nederland! Satire of…..

(Dit stukje is gebaseerd op verschillende berichten uit de media van de laatste jaren)

Realpredictor.