WAT IS ER IN HEMELSNAAM MET DIT VOLK AAN DE HAND?

Al vanaf dag 1 heb ik voor de islamisering in ons land en het gevaar hiervan, gewaarschuwd en dus ook voor het hieraan gerelateerde extremisme!   De combinatie van deze 2 is namelijk onvermijdelijk!
Niet 1 voorbeeld, van het geleidelijk verliezen van eigen cultuur, religie en democratie, maar honderden voorbeelden hebben we gezien in andere landen en toch heeft niemand geprotesteerd toen wij gedwongen werden onze grenzen wagenwijd open te zetten voor de grootste dreiging die een volk kan overkomen, de gewelddadige overname van hun land door een barbaarse bevolkingsgroep!

In het voorlaatste artikel, geschreven door Joost Niemöller, staat dat de radicalisering van een terroristische groep (ISIS) in ons land nu pas door de overheid serieus wordt genomen!

Zal ik jullie eens wat vertellen, het gevaar is niet ontstaan met de terugkeer van de Syrische rebellen, maar al vanaf dag 1 dat miljoenen moslims in ons land werden binnengehaald! En nu kunnen jullie wel, net als de multiculti knuffelaars, het meest gebruikte excuus aanwenden: “Niet iedere moslim is een extremist” (en in feite is dit ook zo), maar ook een feit is dat alle moslims nog nooit 1 vinger hebben uitgestoken om extremisme tegen te houden. En zoals ik al honderden keren heb geschreven: “tolereren is accepteren” en dit betekent dus, als het er werkelijk op aan komt (en dit is dus al in de zeer nabije toekomst), dat er geen 1 moslim, gematigd of niet, terrorisme in dit land zal tegenhouden!

Wij hebben stap voor stap toegegeven aan praktisch al hun eisen!  Probeer deze test maar!
Onze grootste steden zijn, met medewerking van onze buigende overheden en de islamofiele EU, al veranderd in steden zoals je die in het Midden-Oosten ziet! Er is bijna geen verschil meer. Als het buigen en kruipen, voor de moslims niet alleen in Nederland, maar in bijna alle landen in Europa nu al DIT effect heeft, hoe denken jullie dan dat onze levens er uit gaan zien als de terroristen hier met hun aanslagen en hun dodelijke wapens overheersen?

volkregeertWat is er met dit volk, dat vroeger altijd met hand en tand gevochten heeft voor haar vrijheid, in godsnaam gebeurd? De emotionele betrokkenheid die men bijvoorbeeld met de wereldkampioenschappen voetbal ziet, de vastberadenheid en saamhorigheid zouden wij moeten gebruiken om dit land van de dodelijke vijanden te redden en zorgen dat de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen geen hel wordt op aarde!

We zouden weer het recht in de handen van de burgers moeten leggen en niet onze levens en die van ons nageslacht in de handen geven van criminelen en terroristen!

Realpredictor.