WAT WORDT ER IN GODSNAAM OVER ONZE HOOFDEN GESPROEID?

chemtrails-madnessDe jarenlange discussies over dodelijke chemtrails, regelmatig ontkend door de overheden en hardnekkig aangetoond (zelfs met wetenschappelijke rapporten), door de groep verontruste burgers, blijven toch steeds meer twijfel zaaien bij het volk. Ik ben geen wetenschappelijk chemicus om hierover een oordeel te kunnen vormen. Ik kan dus niet met 100% zekerheid zeggen of dit een soort “complottheorie” is, of dat er misschien toch een grote kern van waarheid in zit, maar ik kan dit niet negeren en moet hierover toch iets schrijven.

De officiële verklaring over chemtrails bestaat niet. Overheden en overheidsinstanties hebben hun standpunt enkele jaren geleden bekend gemaakt: “Chemtrails bestaan niet, het zijn gewoon contrails en ze zijn niet schadelijk.”
De fundamentele verschillen tussen contrails en chemtrails zijn echter als volgt. Ten eerste blijven contrails net zo lang hangen als dat luchtvochtigheid en temperatuur dit toelaat. Het geeft het effect wat lijkt op uitademen op een koude wintersdag. Chemtrails daarentegen bevatten chemicaliën welke niet oplossen en dus blijven hangen. Het kan uren duren voordat de bewolking en de wind de chemicaliën uit elkaar drijven en ze niet meer zichtbaar zijn voor menselijke ogen.

Er zijn echter 2 dingen die niet ontkend kunnen worden:
1. Waarom zijn er in het verleden toen er nog niet gevlogen werd met grote straalvliegtuigen nooit sporen in de lucht te zien geweest van deze “condens”? En nu is, als wij naar boven kijken, een strakke blauwe lucht met hier en daar witte wolkjes, bijna een zeldzaamheid.

2. Er wordt de laatste decennia steeds duidelijker dat er veel zaken aan het licht zijn gekomen die “politiek correct” verzwegen werden. Dus waarom zou ook de Chemtrails niet 1 van deze zaken zijn?

Voor jaren zijn er bezorgde burgers over de hele wereld geweest die onderzoeken hebben aangevraagd bij hun overheidsinstanties of aan de hand van eigen onderzoekresultaten vragen stelden. Keer op keer werden de vragen afgedaan met reacties als: “Wij hebben geconcludeerd dat naar het onderwerp geen verder onderzoek nodig is, omdat chemtrails simpelweg een verzinsel is.”

Wat word er in hemelsnaam over ons uitgesproeid?! Onze mooie blauwe luchten worden al jaren verpest door chemtrails. Lange vliegtuigstrepen door de lucht die soms heel de dag blijven hangen, naar elkaar toetrekken en uiteindelijk heel wazige, dunne wolkendekens veroorzaken. Ons is altijd verteld dat dit gewoon condensatiesporen (contrails) waren en het feit dat het nu zo zichtbaar is zou komen door de toename in vliegverkeer.

Wel, niets is minder waar blijkt nu! Al zo’n 15 jaar is men aan het experimenteren in lucht, recht boven onze hoofden, met het sproeien van grote ladingen aluminium, barium en strontium… Inderdaad, in grote mate schadelijke voor de gezondheid van al het leven op deze planeet — die laatste 2 stoffen zijn zelfs radioactief!!

http://www.hetgrotereplaatje.nl/chemtrails.html

Hier een video met schokkende beelden vanuit de cockpit van een Federal Express vliegtuig. Dit toestel bevindt zich op kruishoogte, uiteraard onder controle van de verkeersleiding, wanneer het een minder onaangename ontmoeting heeft.

Aangezien deze toestellen niet op de radar voorkomen, heeft de verkeersleiding ook geen mogelijkheid om verkeer in de buurt ervoor te waarschuwen.

Bekijk ook deze video:
Deze film geeft o.a. inzicht in wat er nu eigenlijk gebeurt, wat voor gevolgen het heeft voor ons en alles op deze planeet, het laat zien welke mensen/groepen er alles aan doen dit te stoppen en op wat voor regeringsniveaus men er wetenschap van heeft

Ook hier is een wetenschappelijk onderzoek gepubliceerd: Een haartest.
http://www.earth-matters.nl/51/8240/chemtrails/haartest-laat-duizelingwekkende-verhoging-aluminium-en-andere-zware-metalen-zien.html

Vragen jullie je (net als ik) na het zien van bovenstaande beelden en wetenschappelijke bewijzen, toch niet af of wij dan niet gigantisch zijn voorgelogen en bedonderd over een levensgevaarlijk project, dat ons en onze kinderen in een horrorwereld zal doen belanden, waarin we besproeid zullen worden als een horde schadelijke insecten?

https://www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=zijn+chemtrails+dodelijk