DE ANTI-DISCRIMINATIE WAANZIN VAN DE LAGE LANDEN!

De ­­discussie over racisme in Nederland is door een reeks incidenten weer in volle gang. Of het nu op nationale televisie gebeurt, of het gaat om een verkeerd verzonden e-mail Nederland heeft het erover.

sint2Het hypocriete clubje achter de heg, wil zich weer eens als de ‘ultieme Gutmensch’ profileren! Dit schijnt de belangrijkste tijdvulling te zijn van de bestuurders van dit land, want belangrijkere zaken, zoals de catastrofale crisis, de toegenomen terreurdreiging, de onafwendbare expansie van de werkeloosheid met de snel naderende armoedegrens als einduitkomst, daar maakt het bestuur van dit clubje zich niet druk om, want onderstaande zaken zijn toch van wereldbelang?

– De bestuursrechter heeft vrijdag geoordeeld dat de intocht van Sinterklaas niet discriminerend is, maar dat Zwarte Piet wel leidt tot een negatieve stereotypering van mensen met een donkere huidskleur.

De meest gestoorde uitspraak: “De Rechtbank Amsterdam deed uitspraak over de Zwarte Piet kwestie. Zwarte Piet moet bij zijn intocht in Amsterdam aan banden worden gelegd. Althans; de burgemeester moet er opnieuw over oordelen, en daarbij moet er rekening gehouden worden met het feit dat de Zwarte Piet zoals we hem nu kennen, kwetsend is voor sommigen.”

Lees Elsevier 3 juli 2014.

Deze procedure was een vervolg op een kort geding dat tegenstanders van Zwarte Piet vorig jaar aanspanden tegen de gemeente Amsterdam. Ze hoopten hiermee te bereiken dat de gemeente de vergunning voor een intocht van Sinterklaas met Zwarte Pieten zou intrekken.

Naast bovenstaande on(waan)zin heeft Nederland o.a. dit al voor de kiezen gehad:
Raad van Europa
In oktober verscheen een rapport van de Raad van Europa. De Raad zegt dat sinds het vorige rapport in 2008 vooruitgang is geboekt als het gaat om discriminatie en racisme, maar Nederland zou nog meer moet doen om racisme te bestrijden. Antisemitische spreekkoren tijdens voetbalwedstrijden blijven een ‘serieus probleem’ en de Raad is kritisch over de houding van politici en media ten opzichte van islam, moslims en de komst van Oost-Europeanen.

Daphne Bunskoek
Bekende Nederlanders kunnen in dit rijtje niet ontbreken. Presentatrice Bunskoek bood haar excuses aan vanwege een pijnlijk moment in haar programma Volgende Week. Ze haalde nieuws uit het Sinterklaasjournaal aan over de vermissing van de staf. Daarna werd er een fragment getoond van de film Amistad, waarin is te zien dat een slaaf overboord wordt gegooid. Bunskoek maakte vorig jaar nog de NTR-serie De Slavernij.-Het Meldpunt

Gordon.
Discriminatie in Amsterdam heeft een klacht ingediend bij RTL Nederland tegen de manier waarop jurylid Gordon een Chinese deelnemer heeft bejegend in het televisieprogramma Holland’s Got Talent.
Het Meldpunt stelt ‘dat Gordon als jurylid (en bekende Nederlander) de opinie van een grote groep Nederlanders (onbewust) kan beïnvloeden’, zo staat in de brief die drie dagen na de uitzending van 16 november is verzonden. ‘Een bejegening op grond van uiterlijke kenmerken die bedoeld is als humor, is een karakterisering die stigmatiserend is en daarom beledigend voor Chinezen in Nederland.’

Miljoenen belastinggeld om vrouwelijke/allochtone politiechef te zoeken.
3, 2 miljoen euro belastinggeld wil betalen aan een bureau voor het zoeken naar vrouwelijke of allochtone politiechefs. er wordt hier niet gezocht naar de beste chef, maar naar een vrouw of naar een allochtoon.

Het lijkt er sterk op dat de uitdrukking: “HET VOLK KRIJGT DE REGERING DAT HET VERDIENT” exact op ons land van toepassing is!
Lees ook: https://eunmask.wordpress.com/2013/10/19/de-grote-gekte-slaat-toe/