DE VIJAND IS ONDER ONS MAAR NIEMAND SLAAT ER ACHT OP

Dit artikel is geschreven door prof. Afshin Ellian, moslim-deskundige.

isis4Ze blaffen hard maar doen ons niets, zeiden de Nederlandse nihilisten over jihadisten die onze rechtscultuur bedreigen. Wanneer stopt deze levensgevaarlijke onverschilligheid?

De vijand had zich reeds in geschriften aangekondigd. Maar niemand geloofde hem. De zelfverzonnen kantiaanse sprookjes over de eeuwige vrede, die werden wel geloofd. Terwijl de eeuwige vrede van Immanuel Kant, de vrede onder een gemeenschappelijke rechtscultuur impliceerde.

De postmoderne Kant van GroenLinks en de sociaal-democraten kende het begrip ‘eigen rechtscultuur’ niet meer. De vijand presenteerde zijn plannen via beeld en geluid.

Lieve mensen
Maar de orde van de ‘lieve mens’ wilde het niet geloven. Ze blaffen hard maar ze doen ons niets, dachten ze. De lieve mens verklaarde de woede van de jihadisten uit het gedrag van de Joodse staat.
De Europese mens geloofde, net als Amerikaanse president – ook een echte twijfelaar – de vijand niet.
Deze Europese mens capituleert continu voor de druk van de horde uit het Oosten. De overheid en de werkgevers zwichtten voor een boycot die nog geen boycot was.

De vijand is onder ons, en we noemen ze ‘getraumatiseerde jongens’. De vijanden wil ons doden en ons land veroveren, en wij noemen ze ‘kansarme jongeren’. De vijand kruisigt volgens een vers uit de Koran – daarin staat dat degenen die strijden tegen Allah en zijn profeet en daardoor verderf zaaien op aarde, zullen worden gedood, gekruisigd of hun voeten zullen worden afgesneden of verbannen

Lees hier het artikel.

‘Schaamteloos’ noemde AIVD-baas Rob Bertholee de felheid waarmee moslims bij demonstraties en op internet hun steun aan ISIS gaven. Hij verklaarde zich grote zorgen over de groep ‘radicale moslims’ in ons land te maken.

http://ejbron.wordpress.com/2014/07/02/vreedzame-meerderheid/

http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/06/isis-nachtmerrie-voor-christenen