PAK DE ISLAMITISCHE TERRORISTEN EN HUN SPONSORS AAN, NU!

Vandaag plukken we de wrange vruchten van dit laffe beleid. De potentiële dreiging is ‘groter dan ooit tevoren’ stelt de AIVD.
Als we nu niet met een keihard actieplan komen om onze burgers te beschermen tegen de dreiging van islamitische terreur, dreigen we ook dit keer te laat te komen, schrijft PVV-fractievoorzitter Geert Wilders.

isis1Maandag maakte de AIVD bekend dat zij serieus rekening houdt met een grote terreuraanslag in ons land. Meer dan tien jaar heeft het establishment de ogen gesloten voor het islamitische gevaar. Op 11 september 2001 joegen Al-Qaida-terroristen in New York en Washington duizenden mensen de dood in. De alarmbellen gingen af voor de hele vrije wereld. Ook voor ons. 9/11 maakte duidelijk dat elk land vroeg of laat ten prooi kon vallen aan een grote aanslag als de islam niet radicaal bestreden zou worden.

Maar het Nederlandse politieke establishment deed niets. Ze hebben 13 jaar lang de politiek-correcte kop in het zand gestoken. Pim Fortuyn werd vermoord. Theo van Gogh werd vermoord. Er volgden islamitische terreuraanslagen in Londen, Madrid, Bombay, Moskou, Nairobi, maar het laffe beleid werd voortgezet. De regenten in Den Haag sloten de ogen voor de barbaarse ideologie die vandaag de terreur wereldwijd voedt: de islam.

Hypocrisie
Vandaag beweren partijen zoals VVD en D66 vol hypocrisie dat zij zich, net als de AIVD, ernstig zorgen maken over het risico dat uitgaat van teruggekeerde Syriëgangers. Waarom sluiten ze de grenzen niet? Waarom bepleiten ze niet, net zoals de PVV, dat wie naar Syrië vertrekt om voor de islam te vechten, Nederland niet meer binnen mag? Door niets te doen, maken ze zich medeplichtig aan alle ellende en de aanslagen die mogelijk zullen komen.

Driekwart van de Nederlanders, zo bleek vorige week uit een peiling van Maurice de Hond (klik hier), vindt dat vertrokken jihadisten hun Nederlandse nationaliteit kwijt moeten raken en het land niet meer in mogen. Waarom doet het kabinet dit niet? Een meerderheid van de kiezers van alle partijen, op D66 na, vindt dat de islamitische cultuur niet bij Nederland hoort. Waarom durft, op de PVV na, niemand dit te zeggen?

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3681574/2014/07/01/Pak-de-islamitische-terroristen-en-hun-sponsors-aan-nu.dhtml