HET REGENT BLAUWE BRIEVEN BIJ HET VOLK TERWIJL MILJOENEN WORDEN VERSPILD!

belastingenTerwijl wij weer aan allerlei belastingverhogingen worden blootgesteld, onze zorgkosten en onze Eigen bijdrage weer fors zijn gestegen, onze pensioenen en AOW weer zijn verlaagd, nóg veel meer mega-verhogingen vanwege “bezuinigingen” boven ons hoofd hangen, de deurwaarders aan de deuren staan om de “wanbetalers” te dwingen, of hun huis uit te gooien, wordt er door de hoofdveroorzakers van alle ellende nog steeds bakken met geld over de balk gesmeten!

Het jaar 2014

‘Mislukt ICT-project kost Belastingdienst 203 miljoen’

De Belastingdienst heeft 203 miljoen euro besteed aan een mislukt automatiseringsproject. De dienst besloot pas begin dit jaar met de ontwikkeling van het computersysteem EPTM te stoppen, hoewel het project al jaren met grote problemen kampte. Dat meldt NRC Handelsblad op basis van interne documenten van de Belastingdienst.

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nieuws/article/detail/3676507/2014/06/21/Mislukt-ICT-project-kost-Belastingdienst-203-miljoen.dhtml

Nederland scheldt Cuba 30 miljoen kwijt

DEN HAAG – De Nederlandse Staat heeft Cuba een bedrag van 30 miljoen kwijtgescholden. Dat blijkt uit een brief die minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën maandag aan de Tweede Kamer heeft gestuurd.

http://www.flitsservice.nl/phpBB/media/het-grote-gooi-maar-belastinggeld-over-de-balk-topic-t83928.html

De gemeente Den Bosch heeft ruim zevenhonderd miljoen euro verspild aan dure bouwprojecten, die in een aantal gevallen zijn misgelopen.

http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2014/03/700_miljoen_over_de_balk_in_de.html

‘200 miljoen over balk voor N279’

De provincie Noord-Brabant gooit 200 miljoen euro belastinggeld over de balk zodat mensen op de verbrede N279 twee minuten sneller dan nu in de file bij de aansluitingen op de snelwegen A2 en A50 staan.

http://www.bd.nl/regio/regio-oss-en-uden/veghel/200-miljoen-over-balk-voor-n279-1.4174973

Recentere berichten:

Staatssecretaris Eric Wiebes: 20 miljoen verduisterd bij fiscus!
De Belastingdienst, het Openbaar Ministerie en de FIOD doen onderzoek naar een verdachte transactie waarbij waarschijnlijk ongeveer 20 miljoen euro is verduisterd.

http://www.bndestem.nl/algemeen/binnenland/staatssecretaris-eric-wiebes-20-miljoen-verduisterd-bij-fiscus-1.4428847

Ex-politici ontvangen miljoenen wachtgeld
Oud-bewindslieden hebben de afgelopen 3 jaar zo’n 2 miljoen euro wachtgeld ontvangen. Oud-Kamerleden incasseerden in deze periode zo’n 12 miljoen.

http://www.bndestem.nl/algemeen/binnenland/ex-politici-ontvangen-miljoenen-wachtgeld-1.4429516

Kabinet: 25 miljoen extra per jaar voor AIVD (vanwege toegenomen dreiging ISIS)
Wie heeft dit potverdorie veroorzaakt door deze strijders niet alleen vet te financieren maar ook nog met open armen weer te ontvangen ? Moeten wij het volk dit soort toppunt van domheid en zelfdestructie alweer bekostigen?

http://www.nu.nl/politiek/3816006/aivd-krijgt-25-miljoen-per-jaar-extra.html

enz. enz.

Belastingbetalend Volk van Nederland:
In plaats dat wij dit jaar alweer moeten toestaan om ons te laten kaalplukken, zouden wij ons geld, dat al jarenlang door de overheden over de balk is gesmeten, massaal terug moeten eisen!
Vind u dit ook?