WILDERS: ‘DE TERRORISTEN ZIJN ONDER ONS!’

terroristenNieuw gepubliceerd artikel van Wilders:
The Terrorists Are Among Us
http://www.gatestoneinstitute.org/4380/netherlands-terrorists

Tikkende tijdbommen.

Wilders kwam met tien zinnige aanbevelingen om iets aan dit probleem te doen. Het afpakken van de Nederlandse nationaliteit om te beginnen. In andere Europese landen heel gebruikelijk. Onmiddellijke opsluiting van alle teruggekeerde ISIS strijders. Herinvoering van grenscontroles. Immigratiestop moslims. Aanmoediging remigratie Nederlandse moslims. Uit onderzoek bleek dat overgrote meerderheid van hen ISIS ziet als helden. Alles en iedereen dat in Nederland ISIS steunt moet aangepakt worden. Meer geld voor onze veiligheid. Steun aan Israel. Verbreek de diplomatieke contacten met landen die ISIS mogelijk maken, zoals Quatar en Saoedi-Arabië.

En een heel belangrijk punt: Stop met de militaire interventies in de moslimwereld. Laten ze daar hun eigen strijd maar voeren.
Waar ik dan wel aan toe zou willen voegen: Waar zich in die moslimwereld internationaal terrorisme ontwikkelt, gericht op het Westen, moeten we pre-actief ingrijpen.

Het zijn hele voor de hand liggende punten waar Wilders mee komt. Waarom worden ze niet uitgevoerd? Waarom slaapt Nederland door?

http://joostniemoller.nl/2014/06/nieuw-stuk-wilders-de-terroristen-zijn-onder-ons/