ISIS gebruikt blanke baby voor propagandafilmpje

Met “Dank”aan de EU en onze regering, die een een epidemie van een dodelijk virus, genaamd ISIS, in Europa hebben veroorzaakt!

isis2

E.J. Bron

ISIS deinst nergens voor terug. Tegenstanders worden bij duizenden geëxecuteerd, in het beste geval middels een nekschot, maar als het even kan door het afsnijden van hoofden. Mensen worden gemarteld en afgeslacht enkel omdat ze iets anders geloven dan zij. Deze terroristen zijn door en door ziek in hun hoofd. Nu hebben ze een filmpje gemaakt waarvan de boodschap duidelijk is; blanke baby = het Westen = seculariteit = hulpeloos tegen Allah en de wederopstanding van het kalifaat. Te walgelijk voor woorden en met een niet mis te verstane boodschap; we komen eraan en gaan jullie onderwerpen.

Laten onze politici eindelijk eens wakker worden en in actie komen! Zorg ervoor dat een ieder die zich aansluit bij ISIS of vergelijkbare terreurorganisaties, nooit meer een stap op ons grondgebied kan zetten. Vervolg deze psychopaten meedogenloos, pak ze alles af dat ze bezitten of smijt ze levenslang in het gevang. Geef ze…

View original post 28 woorden meer