MASSA-ONTSLAGEN IN DE ZORG EN DE ZORGBESTUURDERS GAAN EEN VIJFDE MEER VERDIENEN!

topsalarissenOuderen komen op straat te staan,  de werkeloosheid stijgt met sprongen, de voedselbanken kunnen het niet meer aan, maar de kapitalisten blijven nog steeds graaien! Is er dan niemand die deze schandalige wantoestanden een halt toeroept?

Het grote graaien in de zorg gaat gewoon door. Vorige jaren hebben bestuurders opnieuw vele tonnen aan salarissen en vertrekpremies mogen opstrijken, en dat terwijl er duizenden banen in de zorg op de tocht staan door nog niet uitgevoerde bezuinigingen. Zoals dit op onderstaande voorbeelden te zien is. (Inmiddels zijn deze bedragen elk jaar met 1/5 van het bedrag verhoogd!)

topgraaiershttp://plazilla.com/page/4295059815/de-zorg-is-verziekt-door-de-graaiende-marktwerking

Werkgeversorganisatie Actiz ging dit weekeinde uit van 55.000 ontslagen als gevolg van de hervorming van de langdurige zorg.
Vakbond Abvakabo FNV denkt dat er in werkelijkheid nog veel meer mensen hun werk verliezen, wel 100.000. Bestuurder Lilian Marijnissen: “Tijdelijke contracten zijn het afgelopen jaar al niet verlengd. Daar komen de vakbond of de media niet aan te pas, maar dat zijn wel allemaal mensen die nu hun baan verliezen. En als je bedenkt dat in de ouderenzorg veel ontslagen vallen, op de thuiszorg veertig procent wordt bezuinigd en in de gehandicaptenzorg zeker nog 20.000 ontslagen worden verwacht, dan zit je al gauw aan zo’n groot getal.”

Niet alleen het personeel van zorginstellingen, maar ook onze ouderen zullen daadwerkelijk op straat komen te staan!

Hoe kan het, dat er al jaren met recht geklaagd wordt over de harde bezuinigingen in de zorg, maar dat de vijftig meest verdienende zorgbestuurders EEN VIJFDE MEER GAAN VERDIENEN? Onze zorg wordt totaal verwoest door deze gewetenloze mannen en vrouwen. Terwijl het volk afgeleid wordt met infantiele boosmakers over racisme en buitenlanders, wordt ons land en onze zorg achter de schermen leeg getrokken door blanke, elitaire en gewetenloze aasgieren.

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3667324/2014/06/05/Ranglijst-Dit-zijn-de-grootverdieners-in-de-ouderenzorg.dhtml

– Zorggraaier Chris Marsman vangt DIK HALF MILJOEN

– Topvrouw Thérèse van den Hurk van zorginstelling Pieter van Foreest krijgt 3 ton mee
http://www.omroepwest.nl/nieuws/19-06-2014/topvrouw-zorginstelling-pieter-van-foreest-krijgt-3-ton-mee