GEEN PRIJS OP LEVEN…..

Over Genocide gesproken….

Minister Edith Schippers wil niet dat er een maximumprijs komt te staan op het verlengen van de levensduur van kankerpatiënten. Gelukkig maar.

CHEMO

KWF Kankerbestrijding had de minister van Volksgezondheid gevraagd hoeveel een extra levensjaar van een terminale kankerpatiënt mag kosten. De medicijnen en behandelingen worden immers steeds duurder en als het aan het einde van de rit toch niets uitmaakt, waarom zou de rest van de maatschappij dan voor de kosten moeten opdraaien?

Hier de perfecte reactie van de reageerder Dikke Deur op 22 juni, op DDS
Elsevier schrijft in hun artikel hierover: “De kosten van kankergeneesmiddelen zijn in de afgelopen tien jaar verdrievoudigd van 270 naar 733 miljoen euro.”

Een paar jaar geleden heeft iemand gevraagd dat de (r)overheid zou becijferen hoeveel de massa-immigratie Nederland heeft gekost. Daarover mocht van weldenkend Nederland niet worden gesproken. We mochten niet praten over de kosten van bevolkingsgroepen. Dat soort “verontwaardiging” is deze week uitgebleven naar aanleiding van dit onderwerp. Dat is toch op zijn minst merkwaardig te noemen, aangezien je in het geval van mensen die de dood in de ogen staren, toch wel mag spreken over de “allerzwaksten” in de samenleving. Maar blijkbaar vindt niemand het vreemd om te denken aan een limiet aan de kosten van zorg. Sorry opa, je gaat nu toch wel een beetje te veel geld kosten…

Het wordt nog ironischer als je bedenkt dat de genoemde immigratie volgens twee onafhankelijk uitgevoerde berekeningen gemiddeld zo’n 7 miljard per jaar heeft gekost over de periode van de afgelopen 40 of 50 jaar (op het moment van berekening, al weer een paar jaar geleden, was het al 12 miljard per jaar).

Volgens het hierboven aangehaalde citaat bedragen de kosten van geneesmiddelen voor kanker (alle geneesmiddelen, niet alleen voor de groep waarom het nu gaat) ongeveer 10% van die 7 miljard. We gaan dus beknibbelen op een post van 700 miljoen, maar niet op een post die 10 maal zo groot is! Je zou bijna gaan twijfelen aan het adjectief “weldenkend”.

Het onmenselijke gezicht van het socialisme heeft zich weer even getoond. Reken erop dat dit beleid gaat worden, onder dekking van luidkeelse ontkenningen.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/06/geen-prijs-op-leven