ISIS-JIHADISTEN RUKKEN OP IN NEDERLAND!

De wereld is al dagen geschokt door de snelle opmars van de terreurgroep Islamic State of Iraq and the Levant (ISIS). Deze tak die afgesplitst is van Al Qaeda vecht in Syrië en Irak. De terreurgroep trekt veel jihadisten uit het westen aan en wordt sinds de splitsing financieel gesteund door Saoedi-Arabië. Hetzelfde land dat een economische boycot van Nederland wilde omdat de PVV van Geert Wilders een anti-islamsticker had uitgebracht steunt inderdaad de koppensnellers van ISIS.

jihad-1Nee, dit is niet Irak, maar een foto in Den Haag!

Tientallen jihadisten uit onder andere Nederland en België vechten of hebben gevochten onder de vlag van ISIS. De mainstreammedia zijn vluchtig of weigeren dieper te onderzoeken, want het is zonneklaar dat ISIS ook een sterke basis in Nederland heeft. Waar in België islamfundamentalisten proberen onder de radar van de politie te blijven, komen ze in Noord-Nederland met vlaggen en al op straat om geloofsgenoten over te halen deel te nemen aan hun lokale werking. Ofwel onder de naam ISIS ofwel onder de naam Hizb ut-Tahrir.

Als men bedenkt dat dus al meer dan vier jaar jonge moslimfundamentalisten op jihad kunnen terwijl hun bankrekening wordt aangevuld van Nederlands belastinggeld…?
Machiel de Graaf van de PVV: “Den Haag is de jihadhoofdstad van het Vrije Westen geworden en het bulkt hier van de ‘Hagenaars’ die deel hebben uitgemaakt van Syrische doodseskaders.

jihad3Op de dag tegen racisme van 22 maart stond extreem-links hand in hand met de koppensnellende moslimfundamentalisten van ISIS te demonstreren tegen de politieke partij de PVV. Het begin van de demonstratie vond plaats bij de Dokwerker.

http://rechtsactueel.com/2014/06/16/isis-rukt-op-in-syrie-irak-en-den-haag/

DIT IS ISIS!
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/11504/Onrust-in-de-Arabische-wereld/article/detail/3673143/2014/06/16/Gekaapte-usb-sticks-geven-uniek-inkijkje-in-financiele-huishouding-ISIS.dhtml

Terroristen van ISIS hebben zaterdag op Twitter schokkende foto’s  gepubliceerd van een door hen aangericht Bloedbad!