Een op tien huishoudens kan rekening niet betalen!

Meer mensen hebben moeite om financieel rond te komen, blijkt uit cijfers van de GGN, ’s lands grootste deurwaarderskantoor. De helft van de Nederlanders redt het iedere maand maar net.

dwangbev.Veertig procent van de Nederlanders kan maar nét rondkomen, voor 13 procent van de mensen lukt dat helemaal niet meer. En daarmee heeft iets meer dan de helft van de Nederlanders iedere maand moeite om aan de financiële verplichtingen te voldoen.

Modale inkomens
Het gaat vooral om mensen met een inkomen onder modaal, maar ook Nederlanders met een modaal inkomen (32.500 euro bruto per jaar) hebben het volgens de GGN in toenemende mate moeilijk. Ze ervaren meer geldproblemen, en betalen hun rekeningen ook later dan een jaar eerder. “De groep met betaalproblemen verbreedt zich”, zegt Henk Keizer van de GGN.

En duizenden asielzoekers per week hier binnenhalen, die niet alleen voorzien worden van alle levensbehoeften, maar ook alle zorgkosten vergoed krijgen, terwijl Nederlanders hun eigen bijdrage niet eens meer kunnen betalen! Zoals ik al had voorspeld: langzaam maar zeker glijdt Nederland af naar de status van een derde wereldland!

HOEZO GEEN CRISIS???

http://www.rtlnieuws.nl/economie/home/een-op-tien-huishoudens-kan-rekening-niet-betalen