KINDHUWELIJKEN IN NEDERLAND DANKZIJ BETUTTELRACISME!

De Telegraaf: Een 8-jarig meisje uit Jemen is overleden nadat ze door haar familie was uitgehuwelijkt aan een vijf keer zo oude man. Het kindbruidje stierf door interne bloedingen, opgelopen tijdens de huwelijksnacht.

kinderbruid01_grShirin Musa is de oprichtster van Femmes for Freedom (FFF) en houdt niet van wollige welzijnstaal. In deze column van Elma Drayer legt zij uit: kindhuwelijken komen voor in Nederland, zijn een schending van de rechten van de mens en worden soms gefaciliteerd door hulpverleners en overheid omdat dat laffe, cultuurrelativistische twatten zijn. Hatseflats, verder nog vragen? Ja u daar achterin, hou het kort graag.

Waarom de politiek en hulpverlening er een beetje dom en toegeeflijk bij staan te kijken?
Omdat de kindbruidjes te braaf zijn. Niemand heeft last van ze. Ze jatten en roven niet, plegen geen straatterreur, ze reizen niet af en komen niet radicaal weer terug. En hoe dat gaat in Nederland, dan krijg je geen hulpverlening en ‘soosjotherapeuten’, dan krijg je soepel meebuigende politie die een kindhuwelijk gewoon een betere optie vindt dan eerwraak. Het gevaarlijkste soort vrouwen- en buitenlanderhaat is niet zwarte piet en de Smurfen (wut de Smurfen? Ja de Smurfen) waar ‘correctmensen en fopministen’ zich druk om maken, maar de ranzige tut tut tut wangetjesknijpreflex van diezelfde correctmensen en fopministen dat ‘hun cultuur nou eenmaal zo is.’ Pas als de mensen er last van hebben en gaan klagen, valt er electoraal en in de zieligheidsindustrie winst te behalen. Dat maakt de onwil van politiek Den Haag om dit probleem niet, en allerlei non-issues over jaren oude niet-racistische kwesties wel aan te pakken, gewoon heel erg cynisch, mmh?

Dus, kindbruiden van Nederland, verenigt u. En ga u danig misdragen. De zwakkeren worden niet beschermd in dit land, de raddraaiers met de grote bekken wel. En HUP Shirin. Poten in de moddertypes die niet houden van de slachtofferrol, meer meer MEER van zulke vrijheidslievende man-en-paardnoemers.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/06/kindhuwelijken_het_kan_in_nede.html

En dit soort primaten noemt links hier “cultuurverrijking”!  Met recht: Soort zoekt soort!