ISLAMISERING EUROPA: IEDERE WEEK 2 KERKEN VERANDERD IN MOSKEEËN

moskeenIn mijn allereerste blogs heb ik geschreven over de islamisering van Europa! Hierop werd bijna niet gereageerd en de paar reacties hierop waren in de trant van: “Ach dat zal wel, maar het is nog veel te ver van mijn bed”. Nu worden wij, ondanks het doodzwijgen van de media, overstelpt met de keiharde bewijzen van mijn “voorspelling”
En nu roept bijna iedereen “Niet te geloven” en “Schandalig” maar nóg steeds blijft men als een kudde makke schapen gelaten afwachten tot de bom barst. En reken maar dat het niet lang meer zal duren…

Brussel moslim hoofdstad van Europa
Men zegt: in Europa is het nog niet zover. Niettemin dreigen steeds meer Europese landen binnen hooguit enkele decennia door moslims te worden overheerst. Neem nu de Europese hoofdstad Brussel, waar inmiddels 300.000 moslims leven en feitelijk de dienst uitmaken omdat kritiek op de islam inmiddels verboden is. De machtige lobbygroep Vigilance Musulmane spant een proces aan tegen iedereen die het waagt ook maar iets negatiefs te schrijven over de islam, moslims of hun geliefde profeet.

Bij de lokale verkiezingen in het district Sint Jans-Molenbeek kon er enkel nog uit moslimkandidaten worden gekozen. De verkiezingsposters zagen eruit alsof België reeds in een puur islamitisch land is veranderd. Nu op 2 basisscholen in Gent niet langer Nederlands (/Vlaams) maar Turks wordt geleerd lijkt dat proces inderdaad onomkeerbaar geworden.

Duitsland.
In Duitsland is het al niet anders. Politieagenten en vakbondsleiders klagen er over de ‘moordlust’ onder immigranten, die voor het overgrote deel uit islamitische landen afkomstig zijn. 28% van alle moorden en 25% van alle zware mishandelingen wordt door buitenlanders gepleegd. 50% hiervan is volgens de politie zinloos geweld tegen volledig onbekenden. Migranten vallen jaarlijks ruim 16.000 keer iemand aan. Meer dan 43 Duitsers worden dagelijks zwaar mishandeld door immigranten.

In Berlijn doet men er alles aan om deze cijfers uit de media te houden. Het is immers niet in het belang van de gevestigde politici dat de autochtone bevolking hen verantwoordelijk gaat stellen voor het complete failliet van het Duitse en Europese immigratie- en integratiebeleid. Of ,veel erger nog, juist het succes hiervan, aangezien het er steeds meer op begint te lijken dat de ondermijning van de traditionele Europese samenleving door massa immigratie juist het doel is van de machtselite.

In dit opzicht is het veelzeggend dat de Duitse bondskanselier wél probeerde om de satirische amateurfilm ‘Innocence of Muslims’ te verbieden, maar niets deed tegen de eerder uitgebrachte Turkse islamistische film Fethi 1453 (Fethi = Verovering), een 13 miljoen euro kostende populaire rolprent waarin de overwinning van de islam over het christendom in 1453 in Konstantinopel (Istanbul) wordt getoond. In deze film worden christenen afgeschilderd als kinderen van de duivel, slecht, immoreel, corrupt, barbaars en achterlijk, omdat ze de ‘enige ware religie, de islam’ hebben verworpen. Zelfs in de grote Turkse krant Today’s Zahman werd forse kritiek geuit op de extreme zwart/wit weergave van de gebeurtenissen en het stigmatiseren van de christelijke vijand als enkel wreed en dom, reden waarom de film een ‘wanordelijke hypocriete bende’ werd genoemd

EU euforisch vanwege islamisering
De Europese politiek werkt in ieder geval gewillig en vol overtuiging mee aan de islamisering van Europa. In 2007 werd zelfs letterlijk het woord ‘euforisch’ gebruikt toen de EU het lidmaatschap van Roemenië en Bulgarije vierde, waardoor de Unie in één klap 1 miljoen moslims rijker werd. Overigens is de oorspronkelijke Griekse betekenis van het woord ‘euforie’ de laatste opleving vóór de dood – toepasselijker kan het -gezien de doelbewuste vernietiging van de Europese cultuur, vrijheid en democratie door de vrijwel onvoorwaardelijke politieke steun voor de islam- niet.

http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/10/islamisering-europa-iedere-week-2-kerken-veranderd-in-moskeeen