PvdA heeft gewonnen. Uitzetting asielzoekers onmogelijk!!

Ik wist het al, maar nu is het ook officieel: De vluchtelingenindustrie in dit land is nu zo omvangrijk geworden, dat alle uitzettingen van de ten lange laste uitgeprocedeerde ‘asielzoekers’ worden tegengewerkt. Het doet er niet toe of je enig recht zou hebben hier te verblijven. Het einde van het liedje is dat ergens iemand met een levenslange uitkering en verblijfsvergunning staat te wapperen. Gratis toegang tot voorrangshuis, tot zorg, waar onze eigen ouderen er wel uitgeschopt worden, tot luxe behandelingen in ziekenhuizen, you name it.

asielz.Stap in een bootje. Laat je visum verlopen. Noem jezelf asielzoeker. Lieg de boel bij elkaar. Uw advocaat doet de rest. Zo simpel is het.

Asielzoekers die in ons land mogen blijven, zogenaamde statushouders of vergunninghouders, hebben recht op een nieuwe start in de samenleving. Daar is zo snel mogelijk een geschikte woning voor nodig. De gemeenten moeten dit regelen. De provincie ziet erop toe dat dit goed gebeurt. De weg naar een geschikte woning begint bij de gemeente. Die geeft aan het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA, verantwoordelijk voor de opvang in asielzoekerscentra) door welke huizen er in de gemeente beschikbaar zijn. Deze woningen worden opgenomen in een landelijke database. Het COA gaat vervolgens op zoek naar gezinnen voor wie deze woningen geschikt zijn en draagt hen voor.

Ach ja, het domme volk betaalt het toch wel….

http://joostniemoller.nl/2014/06/pvda-heeft-gewonnen-uitzetting-schier-onmogelijk/

http://www.nu.nl/politiek/2508152/sneller-woning-asielzoeker.html