WANNEER GEVEN WIJ ONS BESTUUR EEN SCHOP ONDER DE KONT?

Vandaag was het een mooie dag, maar ik moest toch nog een een paar boodschappen halen, dus nog even op weg naar de supermarkt. Toen ik bij de kassa mijn boodschappen afrekende kwam er een Nederlandse man van een jaar of 50, een beetje armoedig gekleed en met versleten slippers, binnen en vroeg aan de kassière: “mevrouw, kan ik hier misschien een voedselpakket ophalen?” De kassière, enigszins verbaasd, antwoordde hem dat zij geen voedselpaketten hadden en de man liep met gebogen hoofd de winkel uit. Ik voelde me zo schuldig toen ik mijn boodschappen in de boodschappentas legde en ik overwoog om hem een paar van mijn boodschappen te geven, maar tegen de tijd dat ik naar buiten liep, was hij al verdwenen!

zwerver2Tegelijkertijd met mij liep een echtpaar, de vrouw met hoofddoek, naar hun auto met een kar vol boodschappen om deze in hun auto te laden…
Ik gun iedereen, ook de allochtonen, hun benodigde voedsel en drinken. Ieder mens heeft daar in dit land recht op! Ook degenen die, om welke reden dan ook, niet daarvoor (kunnen) werken.

Maar als ik lees dat ene mevr. Kleinsma het recht op voedsel en onderdak binnenkort wil afschaffen en daar tegenover per week duizenden asielzoekers naar binnen worden gehaald, die allemaal een woning krijgen, voedsel, ziekenzorg, én een uitkering, dan denk ik dat hier toch iets verdomd goed mis is met de mensenrechten!

Volkomen vreemden worden hier bij duizenden met open armen ontvangen en onthaald en Nederlanders, waarvan de meesten hun hele leven hebben gewerkt, hebben nog geen droog brood om te eten en velen zelfs geen onderdak! Het Nederlandse volk wordt tot de bedelstaf gedwongen en alle andere volkeren krijgen alles wat hun hartje begeert! Wanneer in hemelsnaam is deze omgekeerde wereld ontstaan en waarom hebben wij dit met z’n allen toegelaten?

Als de regenten in Den Haag gevraagd wordt naar de werkverdringingsproblematiek draaien ze hun hoofd weg en doen ze alsof ze van niets weten! Het aantal zelfdodingen in Nederland is ook al flink gestegen!

http://www.martinvrijland.nl/2014/03/08/verborgen-armoede-in-nederland-de-media-zwijgt/

Ziet niemand dit grote onrecht en wordt het geen tijd dat wij de criminele hypocriete “bestuurders”, die dit in de hand hebben gewerkt, een schop onder hun kont geven?