DE NIET-STEMMERS HEBBEN POLITICI EEN VRIJBRIEF GEGEVEN OM NEDERLAND TE VERKWANSELEN!

stemnietWij rechtse bloggers hebben vóór de verkiezingen zoveel mogelijk geprobeerd om mensen te overtuigen dat de EU voor ons volk de genadeklap zal betekenen! Alle bewijzen van de desastreuze beslissing om lid te worden van de EU zijn zo overweldigend, dat druk uitoefenen eigenlijk niet eens nodig is! De resultaten hiervan hebben zij zelf ondervonden, tenzij ze ingegroeide oogkleppen op hebben.

Wat mij het meest verbaasde is dat de blogs die ik voor de verkiezingen had geschreven, de meeste bezoekers/lezers van dit jaar hebben gehad. Ik vraag me echt af, wat zijn het dan voor mensen die alle bewijzen en toekomstvoorspellingen lezen en daarna toch weer in hun luie stoel achterover gaan zitten om naar een of andere voetbalwedstrijd te kijken en zich vervolgens laten onderdrukken, uitbuiten en kaalplukken!

21 mei 2014Ik heb ook een paar discussies gehad met mensen die het vertikten om te stemmen, en in de veronderstelling waren dat dit de beste manier was om aan te geven dat zij anti-EU zijn. Ik heb getracht hen uit te leggen dat dit juist het tegenovergestelde effect zou hebben en ook onderstaande argumenten opgenoemd, maar het is praten tegen ‘dovemansoren’!
Het schijnt dat dit soort mensen niet uit hun stoel te branden zijn, maar als zij geconfronteerd worden met de gevolgen, dan staan zij wel vooraan om steen en been te klagen! Alleen beseffen zij niet dat zij mede de oorzaak zijn van de onderdrukking in een dictatoriale staat! In de linkse media staat nu met vette koppen: “Het grootste deel kiest Vóór de EU” en “Beste verkiezingsuitslag ooit in Europa.”

Op 1 krant na, lees dit artikel maar:
De niet-stemmers hebben politici een vrijbrief gegeven om te doen wat ze willen!
Thuisblijvers hebben altijd ongelijk. Hoewel er van alles is af te dingen op het Europees Parlement, is niet gaan stemmen vandaag de onverstandigste optie.
De neiging om maar niet te gaan stemmen is bij de Europese verkiezingen groter dan bij welke verkiezingen dan ook. Het Europees Parlement is onbekend, de besluitvorming in de Europese Unie (EU) ondoorzichtig en dan moeten wij het in Nederland ook nog doen met kandidaten die onbekend zijn.

De thuisblijver heeft altijd ongelijk. hij had zichzelf bij de lurven moeten pakken en zijn burgerplicht moeten vervullen.

Het systeem is bij lange na niet perfect. Het Europees Parlement is megalomaan en spiegelt zich ten onrechte aan het Amerikaanse Congres, dat een heel volk vertegenwoordigt en niet een Unie van meer volkeren. Bovendien was het parlement tot op heden vooral een lobbyclub voor ‘meer Europa’.

Er is geen ander democratisch alternatief.

Wie denkt met thuisblijven een vinger te kunnen opsteken naar de vermaledijde Europese Unie, heeft het mis. Er is immers geen politieke beweging die het wegblijven van de stembus tot inzet van de verkiezingen heeft gemaakt.

Thuisblijvers bereiken niets. Sterker: ze geven politici een vrijbrief. Geef ze liever een mandaat.

http://www.elsevier.nl/Europese-Unie/blogs/2014/5/Wie-vandaag-niet-stemt-geeft-politici-vrijbrief-om-te-doen-wat-ze-willen-1527732W/