DE MYTHE VAN DE WELVAART DOOR DE EU – HET IS NOG NIET TE LAAT!

Door Cor Stoker

Ik heb al tijden een rotgevoel over de leugens die over ons uitgestort worden, de minachting naar de burgers toe, de verloedering die plaats heeft gevonden en de eindeloze stroom van politici die kakelen als kippen zonder kop over de zegeningen van de EU

 

Lees hieronder Nederland als natie versus Nederland in  de EU

scheepvaartLandbouw
Nederland als natie
Nederland was een toonaangevend agrarisch land, met koeien die wereldwijd een standaard werden voor melk en vlees.
Boeren die prachtige gewassen verbouwden, maar ook schapenrassen, wie kent niet Barneveld met zijn eieren en kippen en de texelse schapen.

Nederland in de EU
Een zieltogende bedrijfstak, met steeds meer boeren die het bijltje erbij neerleggen en EU subsidies voor de landbouw die verdwijnen in verenigingen zoals polsstok springen of culturele clubjes, de fooi van het resterende bedrag krijgt de boer

Scheepvaart
Nederland als natie
Nederlands schepen voeren wereldwijd op routes en als “wilde vaart”. Wij waren een natie van rederijen die wereldfaam genoten, met een vloot die de wereldranglijst bovenaan aanvoerden.

Nederland in de EU
Verdwenen zijn de grote namen, een magere vloot doet zijn best onze vlag nog te tonen, maar overvleugeld door andere naties. Met dank aan de wetten en regelgeving

Transport en logistiek
Nederland als natie
Net als eens de rederijen, waren de transportbedrijven van Nederland, de grootste, de beste, de snelste en de meest betrouwbare van geheel Europa en ook daarbuiten, opslag, overslag, stukgoed, distributie bedenk het en we deden het.
Onze havens waren de gateway voor geheel Europa, Rotterdam won de titel van grootste haven, maar ook Amsterdam deed mee.

Nederland in de EU
De één na de ander zag je verdwijnen, nieuwe chauffeurs en vrachtwagens uit “goedkope” EU landen namen het over.
Nu krijgen, van de EU, havens als Antwerpen, Hamburg en Bremen vette subsidies en zaagt men aan de stoelpoten van onze toppositie

Luchtvaart
Nederland als natie
KLM, Transavia en Martin Air zette de toon in Europa en erbuiten, de één vanwege zijn kwaliteit en klasse, de anderen als prijsvechters en charters.
Fokker bouwde prachtige vliegtuigen die wereldwijd werden gewaardeerd en zelfs NU nog vliegen .

Nederland in de EU
KLM = Air France geworden, de rest is historie en alleen in naam nog aanwezig zoals Transavia en Fokker is geslachtofferd !!

Visserij
Nederland als natie
Nederland had een vissersvloot die wereldwijd jaloezie opwekte, haring, tarbot, schol, kabeljauw, paling, e.v.a Scheveningen, Katwijk, Urk, Volendam ach noem ze maar op

Nederland in de EU
Hier en daar varen nog wat schepen, maar een vissersvloot, die wereldfaam heeft, is gedaan.

Industrie en werkgelegenheid
Nederland als natie
Nederland was een trots en klein land, met een grote variëteit aan bedrijven die een wereldnaam en faam hadden, maar ook een grote diversiteit aan midden en klein bedrijf, bouwers, ingenieurs, techneuten maar ook befaamd om hun waterwerken.

Nederland in de EU
Kroonjuwelen ze zijn er nauwelijks meer, weg is van Doorne, Daf, Verolme, Fokker, Hoogovens, Werkspoor en al die anderen. Vele bedrijven verdwenen, opgekocht, verkwanseld of zijn failliet gegaan.
Goedkope krachten verdrongen onze vakmensen en de werkeloosheid is zelden zo groot geweest !!

Fijn hé die grote gemeenschap, die ons welvaart zou brengen, wie de EU binnendringt, kan zonder mankeren op pad naar het land van melk en honing met de beste voorzieningen, dat land is Nederland, dat uit zijn voegen barst van al die mensen die niet integreren maar wel willen profiteren.

En voor de azijnpissers, ja ook het eigen wanbeleid van onze roverheden hebben schade toegebracht aan onze Nederlandse samenleving, maar ondanks een Pim Fortuyn, die schandelijk misbruikt werd door zijn verguizers die hem demoniseerden en nu hem citeren zonder gêne, een Wilders die recht voor zijn raap dingen benoemt en als populist terzijde wordt geschoven, gaat men door met het afbreken van wat eens een prachtig land was.
En wat is altijd weer hun verweer, ja helaas wij kunnen niet anders, want het zijn de wetten, regels, heffingen en boetes die de EU ons oplegt, voor de camera zijn ze zgn kritisch, in het EU parlement zijn het jaknikkende, bij het kruisje tekenende stropoppen.

We kregen een Euro die we niet wilden, we kregen een grondwet waar we NEE tegen stemden via een referendum, alleen was het geen grondwet meer maar een dwingend verdrag.
Maar ja als je 4000€ per maand aan kantoorbehoeften kunt declareren, boven op een riant salaris, een uitstekend pensioen en allerhande emolumenten, dan kun je geen NEE meer zeggen, dan is het stemvee zoals u en ik niet meer dan een mestkalf of varken.

Wilt u wat anders, wilt u het juk afwerpen, dan heb ik maar één advies, ga bij de volgende verkiezingen stemmen en breng uw stem uit op een partij die niet slaafs achter de waanzin van de EU-dictatuur aanloopt, maar zich verweert tegen deze waanzin, leugens en bedrog, want wie stemt op de zgn. kritische partijen moet eens even kijken in welk vak ze straks aanschuiven.

Wij zijn niet TEGEN Europa, maar wel tegen een ondemocratische dictatuur, die meer kapot gemaakt heeft dan ons lief was en het is nog niet te laat !! Er is een weg terug, want voorheen konden we ook uitstekend met elkaar overweg, echt het licht gaat niet uit, maar we worden weer baas over eigen huis !!!!

http://corstoker-columns.blogspot.nl/2014/05/de-mythe-van-de-welvaart-door-de-eu-het.html

Onze huidige Eurofiele regering is dus niet de regering die  Nederland van de ondergang kan  redden, Integendeel! Wij moeten daarom zo snel mogelijk van deze landverraders af!