ZWITERLAND, DIE TEGEN DE EU HEEFT GESTEMD, IS NU HET MEEST SUCCESVOLLE LAND IN EUROPA (MINIMUMLOON MEER DAN 2 X ZO HOOG ALS IN NEDERLAND)!

Lees hier het verhaal van (onze wensdroom): een democratisch land!

Zwitserland-2Terwijl in de grootste economie van de EU, buurland Duitsland, vorige maand eindelijk een eerste minimumloon werd vastgelegd op 8,50 euro per uur en de Amerikaanse president Barack Obama heeft aangegeven naar een wettelijk minimumloon van 7,37 euro te willen, krijgen veel Zwitsers dus iedere maand 3275 euro (bruto) mee naar huis. En let wel, het gaat hier over werkzaamheden aan de onderkant van de arbeidsmarkt.

Voor Nederlandse begrippen betekent een loon van 3275 euro voor een winkelcaissière in de supermarkt een volkomen utopie. Een wensdroom uit een paradijselijke econome. Maar toch is het realiteit, o zo dichtbij, in een land dat je met een enkele volle benzinetank al bereikt. En het meest opmerkelijke? Het land staat er in economisch opzicht heel wat beter voor dan Nederland. Zo kent het een werkloosheidscijfer van 3,2% waar ons land een werkloosheidscijfer van 8,7 neerzet. Bijna het driedubbele van de Zwitsers.

Lees hier meer:
http://www.nachthemel.nl/index.php/27-eussr/205-het-beloofde-land-bevindt-zich-buiten-de-europese-unie

HOEVEEL BEWIJZEN MOETEN WIJ JULLIE NOG AANTONEN OM WAKKER TE WORDEN?
WAKE UP! DEGENEN DIE NOG STEEDS PRO-EU STEMMEN, LATEN HUN KINDEREN EN KLEINKINDEREN EEN HELSE TOEKOMST TEGEMOET GAAN!