WETHOUDERS VERDUISTEREN MILJARDEN EURO’S MET GOEDKEURING VAN JUSTITIE!

Wethouders verduisteren miljarden euro’s en onze Minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten doet niets!
Ivo Opstelten voelt zich vér verheven boven de wet!

opstelten

Op 23 maart en 27 maart besteedden wij in twee artikelen aandacht aan de enorme fraudes die door een groot aantal gemeenten wordt gepleegd waartegen het Openbaar Ministerie botweg weigert op te treden. De eerste fraudegevallen dateren al vanaf 2003 toen registeraccountant Drs. Leo Verhoef onderzoek ging doen naar het financiële reilen en zeilen van een groot aantal Nederlandse gemeenten.

Bijzonder was het om in 1987 als lid van de Raad van Toezicht van de plaatselijke Rabobank tegen een omvangrijke boekhoudfraude bij de Rabobank-organisatie aan te lopen. Deze ontdekking nam niemand hem in dank af. Ook niet De Nederlandsche Bank (waar Van Dien+Co, de werkgever van Leo Verhoef, de accountant was) De Rabobank en De Nederlandsche Bank waren gepikeerd en Van Dien+Co schopte Leo Verhoef er “dus” uit

Leo Verhoef bestookte de pers in de afgelopen jaren met tientallen persberichten over de door hem aangetroffen misstanden van ongekende boekhoudfraudes bij de overheid zelf. De pers en de media (maar vooral het OM van Ivo Opstelten) lieten het ruimschoots afweten. Beseft deze totaal onbekwame arrogante onbenul wel dat het hier gaat om gelden van van het Nederlandse volk? Dat deze man als hoogste wetshandhaver eigenhandig besluit om personen die verantwoordelijk zijn voor het achteroverdrukken van tientallen miljarden euro’s ongemoeid te laten, toont aan dat hij zelf kennelijk geen benul heeft van de inhoud van zijn functie, erger nog, feitelijk zelf een crimineel is die, tegen het belang in van de Nederlandse bevolking, de rechtsgang belemmert. Hij verdient niet anders dan zelf gearresteerd te worden.

Lees hier de enorme Lijst met fraudegevallen
http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/05/wethouders-verduisteren-miljarden-euros-en-opstelten-doet-niets/

Bekijk hier ook de video van het Utrechtse ex-roofraadslid Bert van der Roest (PvdA) i.v.m. verduistering van tienduizenden euro’s uit de kas van de Stichting Straatnieuws.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/22600214/__Roofraadslid_toch_voor_rechter__.html

Hier nóg meer “doofpot” bewijzen (het topje van de corrupte ijsberg!):
http://www.kennislink.nl/publicaties/integriteit-welkom-in-het-mijnenveld-van-de-moraal-punt-punt-punt

http://www.kennislink.nl/publicaties/het-topje-van-de-ijsberg

http://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/08/08/rotterdamse-raad-verbijsterd-over-roof-plan-van-half-miljoen-voor-externe-foetsie-adviseurs-vrienden/

VOLK VAN NEDERLAND WANNEER ZEGGEN JULLIE EINDELIJK STOP!!!