WAAROM IS RECHTS ONFATSOENLIJK?

Onderstaande video van Ivo Opstelten is het typische voorbeeld van ‘gutmensen’ die een stagnatie in de evolutie hebben gehad en gestrand zijn in de ‘Flower Power tijd’…
http://www.npo.nl/ivo-opstelten-over-onfatsoenlijk-rechts/15-05-2013/WO_KRO_009801

Ik citeer hier ook een stuk van Dirk-Jan van Baar (DDS) “In Nederland is volop ruimte voor onfatsoenlijk rechts“, weliswaar cynisch bedoeld, maar toch met een kern van waarheid:

“Het grote misverstand is dat Nederland nog steeds een fatsoenlijk land is en door een hele kleine minderheid wordt geterroriseerd. Het rechts-populisme vloekt met het zelfbeeld van het tolerante keurige Nederland. In werkelijkheid is fatsoen een weggehoond Balkenende-woord en vinden steeds meer mensen het tijd voor harde actie, eigenrichting, en een sterke man. Dat is nog lang geen meerderheid, maar dat de PVV in de peilingen en bij echte verkiezingen goed blijft voor twintig tot dertig zetels laat zien dat er in Nederland juist volop ruimte is voor een ‘onfatsoenlijke’ rechtse partij. Wie meer fatsoen wil in de politiek, moet zich eerst weer eens verdiepen in wat correct is en wat niet. Ik stel vast dat ook het nette gematigde Nederland daarvoor te ongeduldig, te slonzig, te prikkelbaar, te kortzichtig, en te boos is geworden.”
http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/04/in-nederland-is-volop-ruimte-voor-onfatsoenlijk-rechts

easiertofoolDe strekking van beide artikelen is het cliché: “Rechts staat gelijk aan Onfatsoenlijk(In feite is dit een zielige transparante poging van links om hun gezicht te redden!) Want iedereen met een gezond denkvermogen en een goed waarnemingsvermogen weet dat Rechts (onfatsoenlijk of niet) altijd voor de waarheid staat!

Want…het door criticasters bestempelen van rechts en rechtse Blogs als: “typische volkscultuur, anti-intellectueel, provocerend, dwars, tegendraads, rellerig, obstinaat! ” komt telkens weer naar boven bij bepaalde tendensen! Net zoals bij de acties van Wilders (“minder”), wordt op elk potentieel gevaar denigrerend en neerbuigend gereageerd.
Bijvoorbeeld, hoe meer rechtse voorkeuren (o.a. bij de verkiezingen), hoe meer op elke rechtse slak zout wordt gelegd!
Wat criticasters in hun naïviteit niet zien is dat alle pogingen om rechts (en dus ook de rechtse bloggers) in een slecht daglicht te stellen, alleen maar averechts werken!

Zoals ik al eerder hierover in één van mijn blogs schreef: “De Rechtse blogger is een ontwikkeling met slechts één missie: “Onthulling van en verzet tegen het linkse hypocriete establishment.”
Rechtse bloggers zijn transparant, eerlijk, ondubbelzinnig en zelden hypocriet. De waarden van een nieuwe tijd. En dit is wat wij al decennialang missen in de gemanipuleerde media!

De meest realistische en complimenteuze uitspraak die ik las is: “rechtse bloggers zijn wat Pim Fortuyn was voor de politiek!”

Realistic Bloggers say:

Screenshot_13