PVDA-VVD KABINET SCHOPT OUDEREN OP STRAAT!

De genocide op onze ouderen begint….

De Telegraaf meldde vorige week dat duizenden ouderen hun verzorgingstehuis moeten verlaten en op straat worden gezet. Uit een inventarisatie van de NOS blijkt, dat er al 13 tehuizen zijn gesloten en er nog eens 80 gesloten zullen worden. Dat is natuurlijk volstrekt onacceptabel voor een beschaafd land als Nederland.

De heer Wilders van de PVV reageerde dan ook direct op twitter:
“In wat voor land leven we? Miljarden voor ’t buitenland en hier ouderen op straat schoppen? Schaam je kabinet en CDA!”

ARMOEDE8En daar heeft hij natuurlijk ook volkomen gelijk in. het valt natuurlijk niemand uit te leggen dat dit rood-paarse PvdA-VVD kabinet, nota bene met steun van de christen-democraten wèl tientallen miljarden uitgeeft aan bodemloze EU-putten, terwijl het onze oudere medemens in de kou laat staan.

En als het aan dit horrorkabinet ligt komen er nog veel meer ouderen op straat te staan. De kabinetsplannen voorzien in de sluiting van 800 van de 2000 verzorgingstehuizen. Dat is 40 (veertig!) procent. De bewoners moeten maar weer ‘zelfstandig’ gaan wonen. Het moet immers ‘veel eerlijker’ volgens de PvdA slogan.

Vanzelfsprekend zorgde dit voor grote onrust onder de ouderen en hun familie. Vaak hebben bewoners van een verzorgingstehuis weinig familie en een laag inkomen, en voelen ze zich onveiliger als ze niet in een beschermde omgeving wonen. Ouderenombudsman Jan Romme:
“Wij krijgen wekelijks veel telefoontjes. Vaak bellen kinderen met ouders in een tehuis ons als ze te horen krijgen dat het tehuis dicht gaat. Ze maken zich dan grote zorgen over hoe het verder moet met hun moeder of vader.”

Het wordt hoog tijd dat de Nederlandse kiezer dit a-sociale kabinet op straat zet!

http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/03/pvda-vvd-kabinet-schopt-ouderen-op-straat