CORRUPTIE EN FRAUDE VAN NEDERLANDSE POLITICI ONGESTRAFT EN OOK NOG BELOOND!

Ik heb in mijn blog vorig jaar geschreven over de schrikbarende corruptie van onze bestuurders.
https://eunmask.wordpress.com/2013/10/13/de-schrikbarende-corruptie-van-bestuurders-in-nederland/

Wij zijn de tel kwijt geraakt over het aantal artikelen dat wij geplaatst hebben, als het ging om fraude, bedrog, nepotisme en regelrechte misdaad , begaan door politici en ambtenaren, die zoals inmiddels gebruikelijk in Nederland er zonder enige sanctie vanaf komen. Integendeel andere politieke vriendjes met net zo veel boter op hun hoofd helpen de overtreders en misdadigers nadat zij even in de luwte gehouden worden weer gauw aan een nieuwe vaak nog beter betaalde baan en de carrousel gaan weer opnieuw gaan draaien.

Daar er in ons land inmiddels zoveel mannen en vrouwen rond lopen die met gemeenschapsgeld hebben gesjoemeld is een straf opleggen ondoenlijk want als diegene die bestraft wordt gaat praten is de beerput zo groot , dat ons land binnen de kortste keren geen politici en ambtenaren voldoende meer zou overhebben. De nieuwste aanwinst in deze bonte verzameling van grabbelaars is PvdA-er Co Verdaas.

corruptie21Ongetwijfeld herinnert u zich het verhaal nog wel Co, hij rommelde met zijn autodeclaraties en dat leidde er uiteindelijk toe, dat hij zijn baan als staatssecretaris op moest geven. Dat gaat in de politiek dan als volgt : ” Je zegt uiteraard dat je niets misdaan hebt, maar dat je je politieke partij niet wilt beschadigen , hetgeen in het geval van Co haast niet meer te doen valt, want zouden er kampioenschappen sjoemelen in ons land gehouden worden, krijgt de PvdA goud . Lees ook hier en voor het vervolg hier

Dan ga je met een riante wachtgeldregeling gewoon thuis zitten, even op adem komen en wachten op de dingen die gaan komen. Dat duurt meestal niet te lang en in het geval van Co wordt hij nu directeur van het CDI, het Centre for Development Innovation, een afdeling van wat vroeger gewoon Landbouw Hogeschool Wageningen heette, maar inmiddels natuurlijk een universiteit geworden is. Noblesse oblige immers en gewoon “school ” in je kwalificatie dat werkt niet, zeker niet als het gaat om de beloningsschaal van de managers van deze aardappelclub.

Co komt in goed gezelschap want volgens de een paar maanden geleden gepubliceerde lijst van grootverdieners in de (semi)publieke sector voert ” Wageningen” de lijst aan. Zes directieleden verdienen ruim meer dan de toegestane Balkenende norm en komen daar mee weg. Salarissen van 250.000 euro worden betaald en zou Co wel volgens de Balkenende norm betaald worden, dan is dat aanzienlijk beter dan de karige 135.000 euro die hij als staatssecretaris toucheerde.

De vlag mag dus uit in huize Verdaas, de politiek mag zichzelf weer een schouderklopje geven, het is weer gelukt, gewoon niets aangeven bij het O.M. dan volgt er ook geen veroordeling en blijft Den Haag zich zelf het middelpunt van een net bestuurd land noemen. Zou u een directielid aannemen, waarvan u weet dat hij in zijn vorige directiebaan geknoeid heeft ? Misschien een overbodige vraag, maar toch nog eens gesteld om duidelijk te maken waarover het hier gaat.

En mocht u de titel misdaad loont wat te hard vinden, onze juridische redacteur heeft het even voor u op een rijtje gezet : Co rommelde wat met zijn declaraties en in artikel 326 Wetboek van Strafrecht wordt oplichting omschreven als een vorm van bedrog, waarbij de dader een ander ontdoet van geld of van waardevolle goederen, hetgeen op veel verschillende manieren worden gepleegd. Oplichten is in het geval van Co foutieve declaraties indienen en oplichting valt in de categorie MISDRIJF. Wordt je hiervoor veroordeeld kan dat een gevangenisstraf van maximaal 3 jaar of een aanzienlijke geldstraf opleveren .

Maar er werd geen aangifte tegen Co gedaan dus volgde er geen rechtszaak en werd hij niet veroordeeld, hetgeen u uiteraard als u de politieke sjoemelaars volgt niet zal verbazen. Wie is de volgende ” patiënt ” ?

Hier de hele lijst van criminele politici (althans datgene en bij wie het ontdekt is), die niet alleen nooit zijn gestraft, maar ook nog een andere topbaan kregen. (Ik waarschuw u dat het lezen hiervan enkele dagen, zo niet enkele weken kan duren!) MAAR LEES DIT ALLEMAAL!!!!

>>>   http://boilingpoints.wordpress.com/het-boek-der-foutlinxen/

EN DIT STEL CRIMINELEN BESTUREN NEDERLAND EN BESTRAFFEN ONS ALS WIJ EEN PARKEERBOETE NIET HEBBEN BETAALD!

(Wordt het niet hoog tijd dat het volk een aanklacht indient tegen deze criminelen? Het is per slot van rekening ONS geld!)

http://www.geennieuws.com/2013/04/co-verdaas-misdaad-loont/