DE OMGEKEERDE INTEGRATIE IS NU GESTART!

moskeegebed DE ISLAMISERING VAN EUROPA

Sinds de integratie van moslim-immigranten in heel Europa zo goed als is mislukt, kwam de Britse premier David Cameron enige jaren geleden als eerste Westerse leider op het idee om het dan maar om te keren. Aangezien de moslims zich weigeren aan onze cultuur aan te passen, moet het maar andersom, stelde hij. In Brussel en andere Europese hoofdsteden nam men het concept dat de autochtone Europeaan zich stapsgewijs zal moeten schikken naar de islam, maar al te graag over.

Europees Gerechtshof bepaalt dat immigranten niet langer taal hoeven te leren. In Stockholm al een feit. Binnenkort ook bij ons…

Waar de weinige critici al jaren voor waarschuwen begint stap voor stap realiteit te worden. Nu het aantal moslims in Europa snel toeneemt -mede omdat de EU eist dat de grenzen nog verder voor hen open gaan-, beginnen ze steeds hogere eisen te stellen. Moslims in Duitsland zijn nu een petitie gestart om de dagelijkse vijf gebedsoproepen op landelijk niveau te laten invoeren. Enkele van hun argumenten: het is goed voor de integratie, en christelijke kerken mogen ook hun klokken laten luiden. Die doen dat echter maar 2 of 3 x per week.

‘Ten volle ons geloof belijden’
Mede aangemoedigd door het links-liberale Europese establishment zijn moslims in Duitsland recent een petitie gestart waarin ze eisen dat de islamitische gebedsoproep (adhan), die in hun thuislanden 5 x per dag uit de luidsprekers schalt, per 1 januari 2015 landelijk wordt ingevoerd.
In de petitie, die tot nu toe ruim 11.000 handtekeningen heeft gekregen, wordt gesteld dat de moslims anders niet ten volle hun geloof kunnen uitoefenen. Bovendien moeten ‘de luidsprekers zo worden aangebracht, dat ze het hele stadsdeel bestrijken’. Met andere woorden: alle andere inwoners, of ze nu atheïst, christen of andersdenkend zijn, zullen als het aan de moslims ligt 5 x per dag de heerschappij van Allah over hun levens uitgeroepen horen worden: ‘…. Allah Akbar (Allah is Groot). Ik getuig dat er geen god is dan Allah. Ik getuig dat Mohammed de boodschapper van god is.’

‘Bezetting van ons land en vernietiging van onze cultuur’
In het online debat worden zowaar ook tegenstanders aan het woord gelaten. Eén van hen schrijft dat ‘het eens genoeg is!!! We zijn weliswaar al een beetje dom in Duitsland, maar zelfs voor mij is dit teveel. Dit heeft niets meer met integratie te maken, maar met het bezetten van ons land en het vernietigen van onze cultuur en religie.’

Turkse verkrachter eist smartengeld.
Daarbij krijgen de moslims alle hulp van de gevestigde orde. Doorgaans worden aanhangers van de islam dermate in bescherming genomen door de politiek en rechterlijke macht, dat een 17 jarige Turk die 5 jaar gevangenisstraf kreeg voor het zwaar mishandelen en verkrachten van een 16 jarig meisje, nu smartengeld eist van een disco (waar hij zijn slachtoffer ontmoette), omdat die hem had binnengelaten en hem alcohol had verkocht, en er daardoor schuldig aan zouden zijn dat hij de vrouw verkrachtte.

Immigranten hoeven niet langer taal te leren.
Het Europese Gerechtshof deed ook een duit in het zakje bij het stimuleren van de omgekeerde integratie, door te bepalen dat buitenlanders in Duitsland niet langer Duits hoeven te kunnen spreken (3). De uitspraak geldt automatisch voor de rest van de EU. De volgende stap laat zich raden: zullen Europese schoolkinderen in de toekomst verplicht Arabisch en Turks moeten leren om de miljoenen moslim-immigranten te kunnen verstaan?

http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/05/Moslims-Duitsland-eisen-landelijke-invoer-dagelijkse-5-gebedsoproepen