OPEN BRIEF AAN MARK RUTTE …

brief openWij gepensioneerden zijn nu echt helemaal nijdig, hoe is het in hemels naam mogelijk dat de Eerste en Tweede kamer er mee instemmen dat als een gezin naar het land van herkomst wil gaan,
WIJ, NEDERLANDERS, de vliegreis, de verhuiskosten betalen en ze dan nog maandelijks € 600,– tot hun dood toesturen!!!!
Wat ging er mis tijdens deze beslissing?? Over de kinderbijslag maar te zwijgen…..

Maar wij stel sukkels betalen de volle mep voor de zorgpremie, we betalen ook de € 360,– eigen risico, terwijl buitenlandse werknemers maar € 69,– per maand betalen en geen eens eigen risico!

Maar het kan nog gekker hoor Mark, dat weet jij ook wel, we geven de man die brand stichtte op Schiphol, waarbij 10 mensen omkwamen, gewoon een schadevergoeding (lees afkoopsom) van € 47.800,–
Hij had onterecht vast gezeten hij was maar een illegaal….en die moet je koesteren toch Mark? Want deze mensen protesteren niet tegen het WANBELEID van dit kabinet.
Maar 19 Maart bracht de uitslag …. niks huidige politieke partijen ….
Nou Mark, kun je rekenen, reken er dan maar niet op……
En gelukkig blijkt na de verkiezingen….. een keiharde afstraffing voor jouw en je zittende verkwanselaars.

Weet je wat ook echt schandalig was?
Dat D66, GroenLinks proberen, om in het Turks stemmen te krijgen …….. hoe laag kun je nog zakken? Dus doe mij en de rest van de Nederlandse bevolking een heel groot plezier, pak je koffers en rot op uit het Catshuis en neem a.u.b. de hielenlikkers van je regeringspartij mee…

Vooral geen liefs van mij!

Je mag ook jonger dan 65 zijn om dit te lezen…misschien leer je hier nog iets uit ?

Hallo allemaal,
Een Nederlandse 65 plusser spreekt!!!!!!
Ik heb hard gewerkt sinds mijn 18de. ik deed 40 – en soms tot 70 u per week en dat meer dan 40 jaar lang.
Ik verdiende redelijk geld, maar had mijn baan of mijn salaris niet geërfd en ik werkte om dààr te komen waar ik vandaag ben.
Als je de economie bekijkt, lijkt het nu geen goed moment te zijn, gepensioneerde te worden.
Maar ik heb geen keuze, ik ben gepensioneerde.
Ik ben het beu, om te horen, dat ik “mijn rijkdom moet verdelen” onder mensen die mijn vorm van werk-ethiek niet kennen.
Ik ben het beu om te horen, dat de regering het geld dat ik verdiend heb, van mij wil afpakken – desnoods met geweld ??- en het aan mensen te geven, die te lui zijn zelf geld te verdienen, of die zogezegd vluchteling zijn,
Ik ben het beu te horen dat ik mijn zuur verdiende centjes moet afstaan aan de 5 of meer kindjes van Ronaldo, Ivanojev, Rachied en Mohamed die bij hun moeder in het thuisland leven en die hier 900 euro werkloze steun of O.C.M.W. opstrijken.
Ik ben het beu , dat men mij vertelt, dat ik mijn levensstandaard moet verlagen om zodoende de verwarming van de planeet tegen te gaan terwijl de US het vertikt om de Kyoto-overeenkomst te tekenen en China meer CO² uitstoot per inwoner, dan heel mijn straat.
Ik ben het beu, verteld te krijgen, dat drugverslaafden zieken zijn en dat ik hen moet helpen, hen ondersteunen en ze medisch laten behandelen, en dat ik zou moeten betalen voor de schade, die zij bij zichzelf aanrichten.
Te velen onder ons, die geen verantwoording voor hun leven en acties nemen, ik ben dat werkelijk beu.

Maar ik ben heel erg blij, dat ik 65 plusser ben ……. want …… nu hoef ik mij niet meer verantwoordelijk te voelen, voor wat anderen van deze wereld maken.
Ik heb echter wel te doen met de volgende generaties.
Deze kreet zal waarschijnlijk niet alom gepubliceerd worden, behalve als wij het zelf doen.
Dit is dus uw kans, om het verschil te maken.
Ik ben 65plusser en deed voluit mijn deel, nu ben ik moe.

Als u dit niet doorstuurt, dan hebt u het niet begrepen!

https://www.facebook.com/etienne.vansloun/posts/721943137848260